Complete Cargo

Categorie: Servicii transport
 
Prezentare: Compania noastra efectueaza transporturi in regim grupaj/incarcare partiala sau camion complet, avand capacitati de incarcare pana in 24 tone, pentru toate tipurile de marfa, atat in tarile din Uniunea Europeana, cat si in spatiul extracomunitar.

Compania este licentiata pentru intermedierea transporturilor rutiere interne si internationale de marfuri si detine in portofoliu peste 500 de clienti activi si peste 800 de firme de transport contractate, din diverse tari si locatii ale EuropeiBeneficiem de o retea extinsa de parteneri si subcontractori cu experienta in transport international. Efectuam transporturi in conditii optime: incarcari si livrari de marfa in termen. In baza noastra se inscrie un numar variat de societati al caror parc auto poate efectua toate tipurile de transporturi.

Prin seriozitate, pomptitudine si profesionalism, asiguram un un plus de eficienta companiilor carora le furnizam servicii, oferindu-le astfel rezultate mai bune, Suntem o echipa tanara, in permanenta cautare de a ne dezvolta si de a obtine excelenta in tot ceea ce facem. Responsabilitatea si flexibilitatea de care dam dovada ne ajuta sa crestem permanent si sa ne dezvoltam minimizand totodata la maxim riscurile la care suntem supusi, prin aplicarea unor strategii si tehnologii moderne si inovative.
 
Adresa: Strada Chitarei, nr. 19, sector 3, Bucuresti
Telefon: 0314 365 111
Site internet: www.completecargo.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On