Cofetarii Bucuresti

 

  • Cofetaria TicTac – Cofetaria TicTac ofera delicii dulci si sarate bucurestenilor inca din anul 1998, gama de produse fiind una foarte diversificata si incluzand bunatati de la prajituri traditionale, torturi de nunta personalizate, pana la gustari sarate si pateuri foarte apreciate de romani.
  • Cofetaria Alice – Cofetaria Alice va ofera sortimente diversificate de produse de cofetarie si patiserie, precum si asistenta pentru comenzile personalizate. Printre produsele uzuale se numara torturi, miniprajituri, minipatiserie, fursecuri, bomboane, cozonaci si turte.
  • Cofetaria Armonia – Cofetaria Armonia reprezinta implinirea unui vis frumos al unor cofetari profesionisti care si-au dorit sa le ofere clientilor cele mai delicioase torturi, cele mai apetisante prajituri si cele mai savuroase produse de patiserie.
  • Cofetaria Cristine – Este cofetaria online din Bucuresti care pregateste torturi personalizate pentru orice tip de eveniment. Astfel, Cristine.ro prepara torturile cu dragoste, dar si cu ingrediente naturale.