Contabilitate

 

 • (sponsorizat) Euro Map Consult – Servicii contabilitate la cel mai inalt grad de profesionalism si pragmatism. Ne bazam pe o singura modalitate de a tine contabilitatea, respectiv pe baza contabilitatii de angajamente. Prezentam informatiile financiare, utilizand metoda piramidei rasturnate (de la imaginea de ansamblu, catre detalii). Valoarea noastra deriva dintr-o contabilitate tinuta cu acuratete, coordonata cu o planificare strategica corecta si consultanta in cash management, ce conduc la rezultate pozitive.
  Adresa: Str. Elev Stefan Stefanescu, nr. 70, sector 2, Bucuresti
  Telefon: 0721 311 226, 021 275 4525
  Site internet: www.contabil-emc.ro
 • Expert Mind – Intr-o lume în care inovatia este solutia reusitei pe o piata concurentiala, Expert Mind îsi propune nu doar sa ofere servicii potrivite fiecarui antreprenor, ci sa se reinventeze mereu pentru a sustine dezvoltarea durabila a clientilor sai.
 • Contabuc – Contabuc este o firma de contabilitate din Bucuresti cu standarde ridicate, care ofera servicii de contabilitate exceptionale pentru companii din orice domeniu de activitate. Profesionalismul si calitatea serviciilor ne reprezinta. Tarife decente.
 • Biroul Contabil – Oferim servicii contabile complete si intocmirea situatiilor financiare pentru toate tipurile de societati comerciale. O evidenta corecta si completa a tuturor documentelor contabile asigura o imagine fidela a afacerii si permite luarea celor mai bune decizii de management. Servicii de contabilitate adaptate afacerii tale.
 • Contabilicesc.ro – Firma noastra ofera servicii de contabilitate complete, indiferent de tipul de societatate detinuta de catre client pentru cei care inteleg beneficiile externalizarii serviciilor de contabilitate.