Masaj erotic Bucuresti

 

  • VIP Obsession – Experimenteaza o sesiune de masaj intens in care placerea este impinsa pana la limita suportabilitatii senzoriale. Acum doar la VIP Obsession, cel mai exclusivist salon de masaj din Romania si singurul club de masaj din Bucuresti care foloseste tehnici unice.
  • Divine Masaj – Divine Masaj te intampina cu o atmosfera intima si erotica, care te va ajuta sa te relaxezi si sa te lasi purtat pe treptele cele mai inalte ale senzualitatii. Daca nu esti din zona si te-ai hotarat ca ai vrea sa incerci, ne poti contacta si te vom ajuta sa ajungi la noi, sau daca esti cazat la un hotel din Bucuresti putem sa te vizitam noi la orice ora din zi sau din noapte.
  • Exclusive Masaj – Exclusive Masaj este un salon de masaj erotic din Bucuresti, situat intr-o vila de lux din nordul orasului. Avand o experienta de 8 ani de zile, suntem convinsi ca ne putem ridica la cele mai intalte standarde!
  • Body Secrets Massage – Scopul nostru este sa te facem sa te simti cu adevarat bine. De aceea am creat pentru tine un loc special, in care te poti relaxa in compania maseuzelor noastre.