Servicii de transport marfa Bucuresti, national, international

 

 • Complete Cargo – Compania noastra efectueaza transporturi in regim grupaj/incarcare partiala sau camion complet, avand capacitati de incarcare pana in 24 tone, pentru toate tipurile de marfa, atat in tarile din Uniunea Europeana, cat si in spatiul extracomunitar.
  Compania este licentiata pentru intermedierea transporturilor rutiere interne si internationale de marfuri si detine in portofoliu peste 500 de clienti din diverse tari si locatii ale Europei
 • Bursa de Marfa – BursaDeMarfa.com este un site ce pune la dispozitia tuturor cereri si oferte de transport marfa pe plan intern si international, actionand ca un intermediar intre proprietarii de marfuri si transportatori. Utilizand bursa de transport BursaDeMarfa.com veti beneficia de acces rapid la noile postari, de o gama variata de marfuri (alimentatie, constructii, agricultura, import/export, industrie si altele), precum si siguranta marfurilor transportate.
 • Ruco Movetrans – Va oferim sericii complete de mutare national si international. Punem la dispozitia dvs. personal specializat, masini special echipate si materiale pt. ambalat. Avem in spate peste 7 ani de experienta si peste 3000 de clienti care au apelat la noi.
 • EastLines – Din 2007 asiguram transport international profesionist de colete, gabaje, pachete, mobila, marfa paletizata intre Marea Britanie si Romania. Oriunde de la usa la usa, logistica complexa, sistem online, tracking expedieri, call center.
 • Orient Spedition – Asiguram servicii de transport marfa international si intern, transporturi agabaritice, inchirieri macarale, service auto, import si distributie piese de schimb pentru autoturisme si autocamioane.
 • ASPIC – Sustinem comerciantii si importatorii de biciclete din Romania in lupta pentru incurajarea unui stil de viata sanatos, prin utilizarea unor mijloace de transport eficiente si nepoluante.
 • DeTransport.eu – Firma de transport mobilier cu o experienta de 10 ani, oferim servicii de transport marfa Bucuresti ori in tara, la cele mai avantajoase preturi. Pe langa acestea, la mutari si transport mobila oferim la cerere, personal calificat la carat + montat-demontat mobilier.
 • MGC Trans – Vrei sa te muti si nu ai masina? Este sambata sau duminica si nu gasesti pe nimeni sa te ajute? Ai cumparat materiale de constructii sau obiecte voluminoase pe care nu le poti cara? Noi suntem solutia! Transportam mobila si marfa, oricand, oriunde pentru oricine inclusiv sambata si duminica.
 • Bodo – Asiguram transport intern si international rutier de marfa in regim de grupaj, express si/sau exclusiv, servicii complete de logistica pentru manipulare, depozitare si expediere de marfa vrac, coletata si paletizata.
 • Nutu Spedition – Firma noastra realizeaza transporturi de marfuri generale pe intreg teritoriul tarii, transport specializat in tarile Uniunii Europene, transport international de marfa intra- si extra-comunitar, transport ADR, transport containere, transport autoturisme cu platforme, transport colete, transport mobila, mutari si relocari, transport marfa pe paleti, transport in regim de grupaj sau exclusivitate.
 • European Cargo – O platforma logistica ce faciliteaza realizarea de contacte intre proprietarii de marfuri si firmele de transport. Prezenta la nivel european, in tari ca Anglia, Franta, Germania, Italia, Spania, Romania, Ungaria etc, bursa de transport activeaza in domeniul transportului de marfa si persoane, valorificand oportunitatile de marfuri libere sau camioane libere, autocare si autoutilitare pana la elementele de transport feroviar, aerian sau maritim.
 • Oprean – Compania noastra este una dintre cele mai cunoscute companii de transport international, operand practic pe orice relatie europeana. Parcul auto cuprinde peste 100 de camioane, de mic si mare tonaj cu semiremorca dreapta, jumbo, mega-trailere si semiremorci la temperatura controlata sau megaprelate.
 • European Express Group – Companie specializata in mutari nationale si internationale oferind transport terestru, maritim si aerian, punand la dispozitia clientilor sai servicii complete “door to door” in toata Europa prin reteaua de agenti (parteneri) internationali.