Inscriere In Director

Ai un site pe care l-ai vrea listat in directorul nostru? Iata cele 2 tipuri de listari disponibile si informatii suplimentare despre ceea ce poti prezenta pentru business-ul tau si costurile aferente. Completeaza apoi formularul de mai jos si te vom contacta pentru confirmarea inscrierii.

director web

Completarea formularului si trimiterea catre noi a informatiilor despre site-ul si business-ul tau nu inseamna automat adaugarea lui in director. Ne rezervam dreptul de a decide daca informatiile trimise sunt eligibile pentru listarea pe site-ul nostru. Achitarea pretului specificat este de asemenea o conditie pentru publicarea lor.

De ce sa platesti pentru inregistrarea in directorul de business CDMR cand includerea in alte directoare este gratuita?

1. Acele directoare nu sunt gratuite. Daca nu platesti – nu ai suficienta vizibilitate, daca platesti – platesti foarte mult. Nu te vom suna niciodata si nu iti vom consuma timpul pretios propunandu-ti upgrade-uri sau pastrarea informatiilor in director in schimbul unor sume semnificative. La noi platesti doar o data, o suma mica, si poti fi sigur ca pagina dedicata business-ului tau este in siguranta pentru totdeauna. Ba mai mult, daca intervin modificari pe care le doresti implementate, e suficient sa ni le transmiti, vom actualiza pagina ta fara costuri suplimentare.

2. Punem accentul pe calitate. De aceea procesam manual informatiile privind business-ul tau, asigurandu-ne ca nu vor exista greseli in publicarea lor.

3. Ok, exista cateva directoare care sunt gratuite. Dar, fara venituri prin care sa-si acopere forta de munca si intretinerea, se vor desfiinta mai devreme decat mai tarziu. Altele apar, dar si acestea au o scurta durata de viata. Noi vom fi aici in 5 ani, 10 ani, 15 ani si mai mult. Am investit mult in disponibilitatea site-ului, in securitatea si siguranta datelor, astfel incat chiar si in cazul nefericit in care site-ul nostru ar pati ceva, sa il putem readuce live si intact in cateva minute. Uptime-ul site-ului nostru (disponibilitatea lui de a fi vizitat) in ultimele 15 luni a fost de 99,99%, ceea ce spune multe despre noi.
 

Formular inscriere

Denumire comerciala

Adresa site Internet

Descriere scurta
(pana in 400 caractere)

Prezentare business
(300-500 cuvinte ~ 3-5 paragrafe)

Adresa business

Telefon business

Tip listare

Date facturare

Denumire firma

CUI firma

Adresa facturare

Persoana de contact

Adresa email

Telefon contact