Agentii Imobiliare Bucuresti

 
Ansambluri rezidentiale
 

 • (sponsorizat) Certificat energetic – Rapid, usor, intocmit corect, conform tuturor normelor si cerintelor legale, intr-un termen de maxim 24 ore, la cel mai mic pret de pe piata, in Bucuresti si judetul Ilfov.
  Telefon: 0735 277 128, 0744 485 754
  Site internet: www.i-cpe.ro
 • (sponsorizat) Palace Estate – La Palace Estate obiectivul nostru este Excelenta. Ne adaptam continuu la provocarile pietei si suntem la curent cu cele mai noi tendinte. In portofoliul nostru gasiti cele mai competitive si relevante oferte. Ne dorim sa gasim impreuna raspunsul la toate nevoile dvs. imobiliare, sa fim acea companie de servicii integrate – imobiliare si de relocare, care ofera resurse si servicii de inalta calitate expatilor si familiilor acestora, asigurand totodata o tranzitie sigura si fara griji in Bucuresti.
  Adresa: Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 11-19, Pipera
  Telefon: 021 267 4402
  Oferte: Apartamente de vanzare Herastrau, Apartamente de vanzare Dorobanti, Apartamente de vanzare Primaverii, Terenuri Pipera, Terenuri de vanzare Bucuresti
  Site internet: palaceestate.ro
 • Dezvoltator Imobiliar – DezvoltatorImobiliar.ro este cel mai mare portal imobiliar din Romania care promoveaza exclusiv oferte rezidentiale, de case si apartamente noi. Locuintele noi de pe portalul DezvoltatorImobiliar beneficiaza de prezentari detaliate si tururi virtuale.
 • Dorobanti Luxury House – Suntem o echipa de specialisti in marketing si vanzari, cu experienta de peste 15 ani pe domeniul real estate, marketing si vanzari. Incercam sa promovam un nou concept extins al serviciilor imobiliare, avand o viziune noua asupra promovarii vanzarii unui imobil dar si o noua abordare in cautarea casei visurilor dvs. Dorobanti Luxury House a construit special pentru dvs pachete de servicii de reprezentare imobiliara. Aceste pachete de publicitate acopera toate variantele de promovare pe real estate, oferta dvs fiind vizibila pe toate canalele media existente si accesibila tuturor celor targhetati ca potentiali clienti.
 • Otho Estate – Agentie imobiliara Otho Estate din Bucuresti isi propune sa raspunda prompt clientilor sai cu oferte pe masura necesitatilor si preferintelor: pentru o afacere inspirata atunci cand vrei sa gasesti locul caruia sa ii spui acasa sau sa inchei o buna tranzactie, solutia vine din partea celor de la Otho Estate. Ia legatura cu ei pentru toate informatiile necesare si vei vedea ca ai facut o alegere inspirata. Servicii de vanzare-cumpare sau inchiriere terenuri, apartamente, garsoniere, case sau vile etc, consiliere in vederea alegerii unui spatiu, cu ajutorul unei echipe flexibila, gata sa raspunda adecvat in aproape orice situatie si conditie de piata.
 • Apollon – Compania imobiliara Apollon are avantajul de a avea o perspectiva unica asupra pietei imobiliare, prin volumul mare de proprietati disponibile pentru vanzare si/sau inchiriere, in portalul apollon.ro fiind listate peste 2500 oferte, cu poze de calitate, preturi si detalii complete.
 • 195.ro – Agentia noastra va ofera apartamente de vanzare, case de vanzare, terenuri de vanzare, apartamente de inchiriat, case de inchiriat in zonele 1 Mai, Bucurestii Noi, Kiseleff, Aviatorilor, Baneasa si Aviatiei. • ESOP Consulting – Unul dintre principalii consultanti imobiliari in piata birourilor si pe piata rezidentiala. ESOP este lider pe segmentul inchirierilor de birouri catre companii medii, oferind solutii atat companiilor medii si mari care se afla in expansiune sau doresc optimizarea costurilor cu chiria, cat si start-up-urilor romanesti si reprezentantelor straine care deschid filiale in Romania.
 • A&G Rom Corporation – Agentia noastra imobiliara va ofera posibilitatea de a cumpara, vinde sau inchiria proprietati imobiliare. Cadrul profesional deosebit in care se realizeaza intermedierea tranzactiilor imobiliare garanteaza clientul de siguranta, profesionalism si confidentialitate maxima.
 • Stev Serv Imobiliare – Agentia noastra, ce functioneaza pe piata din anul 1995, se distinge prin calitatea serviciilor de consultanta imobiliara si juridica oferite si prin baza de date informatizata foarte vasta de care dispune. Stev Serv Imobiliare intermediaza inchirieri si vanzari-cumparari de apartamente, case, vile, terenuri si spatii comerciale si ofera servicii profesionale de consultanta imobiliara si juridica.
 • Inter Partes – Agentia noastra, avand experienta pe piata imobiliara inca din anul 1998, ofera servicii de evaluare a imobilului, terenului, spatiului comercial, de productie sau depozit ce urmeaza a fi tranzactionat, promovarea cererii si/sau a ofertei dvs. pe piata imobiliara, consultanta referitor la obtinerea de credite cu destinatie imobiliara atat pentru cetatenii romani cat si pentru cei straini, consultanta imobiliara si juridica.
 • Nord Expert Imobiliare – Serviciile noastre sunt personalizate in functie de cerintele individuale si sunt gestionate de catre agenti cu experienta, care stiu sa aprecieze pe deplin importanta stabilirii relatiilor profesionale cu fiecare dintre clientii nostri.
 • Euroest – Compania noastra promoveaza si intermediaza vanzarea si inchirierea de apartamente, terenuri, spatii de birouri, spatii comerciale si industriale. Euroest realizeaza studii de fezabilitate profesioniste si analize comparative pentru dezvoltari imobiliare importante.
 • Klauss & Partners – Dorim sa fim acea agentie din piata ce pune accent pe detaliile care fac diferenta. Ne asculam cu atentie clientii pentru a le intelege nevoile si pentru a le oferi o experienta placuta. Mai pe scurt, gasim solutii imobiliare pentru fiecare client!
 • Housexpert Consulting – Ne-am inceput activitatea acum 5 ani si am contribuit substantial la dezvoltarea pietei imobiliare. Echipa noastra este formata din oameni tineri, dinamici, capabili de a oferi clientilor nostri servicii complete, de calitate si profesioniste.
 • VIB Imobiliare – Oferim servicii integrale de consultanta imobiliara, cu agenti de vanzari profesionisti in principalele zone ale Bucurestiului. Dispunem de o echipa de marketing valoroasa, departament IT dedicat, fotografi profesionisti si promoteri.
 • Concept Imobiliare – Misiunea nostra este de a oferi servicii imobiliare la cel mai inalt nivel, punand pe primul plan nevoile si cerintele clientului. Adoptam in permanenta noi strategii pentru a fi cu un pas inaintea solutiilor oferite de competitori.

 


 

Author: CDMR

Share This On