Window Solution

Categorie: Casa si gradina
 
Prezentare: Window Solution are peste 5 ani de experienta in domeniul sistemelor de ferestre si usi termopane, si a dovedit ca poate oferi mereu cele mai bune solutii pentru o performanta sporita, iar acest lucru reiese din cresterea continua, de la an la an a cifrei de afaceri. Totodata acest domeniu al sistemelor de ferestre si usi termopane este unul care necesita mereu investitii majore in tehnologii si in resurse umane, iar compania pe care o reprezentam a reusit sa faca fata cu brio acestor cerinte ale pietei. In aceste conditii, cresterea cifrei de afaceri si numarul de angajati de care dispunem, nu poate inseamna decat ca aceasta companie este una in plina dezvoltare.

Sistemele si produsele pe care le putem oferi sunt create tinand cont de cele mai noi tehnologii, si de asemenea apelam de fiecare data la cei mai importanti furnizori de materiale de profil, ce se regasesc pe piata la momentul actual.

De asemenea aceste sisteme au certificat CE, iar acest lucru se refera la:
– utilaje cu un grad sporit de performanta si automatizare (Sturtz si Elumatec);
– produse si sisteme de profile fabricate si create dupa toate standardele europene oferite de REHAU;
– sisteme de actionare pentru ferestre produse de concernul austriac MACO.

Avem o relatie profesionala si stransa cu colaboratorii nostri, iar comunicarea continua, ne ajuta sa gasim cele mai potrivite solutii pentru piata de profil si pentru fiecare client in parte. Facem acest lucru, deoarece consideram ca multumirea clientilor este un aspect foarte important.
 
Adresa: Str. Intrarea Viilor, nr. 1, Bucuresti
Telefon: 0734 608 028
Site internet: www.windowsolution.ro


 

Author: CDMR

Share This On