VIB Imobiliare

Categorie: Imobiliare Bucuresti
 
Prezentare: Suntem VIB Imobiliare, compania ce ofera inca din anul 2004 servicii integrale de consultanta imobiliara, cu agenti de vanzari profesionisti in principalele zone ale Bucurestiului. Dispunem de o echipa de marketing valoroasa, departament IT dedicat, fotografi profesionisti, promoteri si parteneri in domenii variate (consultanta legala, arhitectura, design interior, evaluare, consultanta financiara).

De indata ce proprietatile imobiliare pe care le reprezentam au fost preluate in sistemul VIB Imobiliare, in afara de site-ul propriu, care genereaza peste 10.000 de vizitatori lunar, anuntul de vanzare sau inchiriere va fi preluat aproape instantaneu pe principalele 40 de portaluri imobiliare, atat in Bucuresti cat si in tara.

Vom redacta un plan de marketing pentru fiecare proprietate pe care o reprezentam, concretizat in prezentarea intr-un mod profesional a anuntului de vanzare – tur virtual 360, fotografii profesionale, detalii complete – putem face cunoscuta intentia dumneavoastra de a vinde tuturor agentilor de vanzari cu care colaboram, clientilor din portofoliul agentiei precum si tuturor agentiilor imobiliare cu care colaboram.
 
Adresa: Piața Alba Iulia, nr. 8, sector 3, Bucuresti
Telefon: 021 311 7847
Site internet: www.vibimobiliare.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On