Vertu Romania

Categorie: Electronice si IT
 
Prezentare: Vertu, liderul absolut in industria telefoanelor mobile de lux, ofera, prin serviciile sale, cea mai placuta și luxurianta experiența pentru utilizatorii sai. Cu ajutorul serviciilor exclusiviste de personalizare a telefoanelor mobile, Vertu Romania iși ajuta clienții sa se bucure de cele mai inalte standarde de design, tehnologie și producție la prețuri avantajoase.

Telefoanele originale Vertu, asamblate cu multa migala in sediul central din Anglia, sunt expresia vie a rezultatelor tehnologiei moderne imbinata cu tehnicile tradiționale ale artizanatului, ambele convergand spre un telefon mobil de lux fara cusur.

Vertu Romania ofera consumatorului roman ultimele modele lansate de Vertu la nivel international. Cu sediul principal intr-o renumita zona a capitalei, Vertu Romania pune la dispozitia clientilor sai ultimele modele de telefoane lansate si consultanta specializata pentru fiecare achizitie.

Ne dorim ca fiecare client care doreste sa achizitioneze un telefon Vertu sa se bucure de o experienta unica si lipsita de stres. Din acest motiv, consultantii nostri specializati va stau oricand la dispozitie sa va ofere informatii suplimentare sau chiar sa va prezinte intreaga gama de produse Vertu.
 
Adresa: Str. Putul lui Zamfir, nr. 37, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021 3123 398
Site internet: www.vertu.com.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On