Vacanta la superlativ pentru intreaga familie: Complex Melodia 4*, Venus

Constanta, 26 iulie 2016

In sezonul estival 2016, Complexul Melodia 4* din Venus continua dezvoltarea serviciilor si a programelor destinate unei vacante reusite pentru intreaga familie, o atentie speciala fiind acordata programelor de entertainment pentru copii, dar si pentru adulti.

Complex Melodia, este una dintre cele mai noi locatii de 4* de pe litoralul romanesc, renovata in totalitate in anul 2012, care a adoptat inca de la lansarea pe piata o politica coerenta a imaginii si serviciilor, calitatea, diversitatea si standardele inalte fiind promisiunile care au stat la baza identitatii conceptului turistic Melodia.

Datorita respectarii celor mai inalte standarde, dar si politicii de dezvoltare continua practicate, Complex Melodia este unul dintre cele mai populare hoteluri din statiunea Venus (si nu numai), oferind turistilor o paleta diversa de servicii care creaza atmosfera unei vacante relaxante.

Inca de la intrarea in hotel, oaspetii resimt atmosfera de vacanta: tematica marina a receptiei, decorurile, lumina, mobilierul, alaturi de zambetele personalului, fac trecerea spre starea de vacanta.

Continuand, camerele atent decorate, in tonuri calde, stilul modern, atentia pentru detalii si curatentia iti confirma sentimentul alegerii perfecte si a unei vacante relaxante, mult asteptate.

Zona piscinelor este locul in care oaspetii au parte de relaxare. Parintii pot sta linistiti, deoarece animatorii hotelului au grija de copii in fiecare zi. Pentru acestia am amenajat zone speciale, cu jucarii si jocuri, atat indoor , cat si outdoor, iar programele antrenante si creative ii vor capta pe cei mici.

Restaurantul Melodia ofera oaspetilor cele mai savuroase preparate culinare, pregatite de bucatari cu experienta, folosind ingrediente atent selectionate si proaspete. Fie ca achizitonati pachete cu masa sau doriti sa comandati a la carte din meniu, restaurantul Melodia va va rasfata papilele gustative in fiecare zi.

Terasa restaurantului Melodia este locul in care serile devin magice, datorita atmosferei feerice, dar si programelor de entertainment si program artistic live pe care le ofera oaspetilor.

Statiunea Venus isi recapata incet stralucirea de alta data, fiind preferata de un numar tot mai mare de turisti, datorita atuurilor : plaja generoasa, nisipul fin, apele minerale sulfuroase, climatul marin bogat in aerosoli, statiunea fiind preferata in special de catre familiile cu copii. Complex Melodia 4* isi respecta promisiunile fata de clienti si cauta sa isi dezvolte continuu serviciile pentru a raspunde celor mai diverse cerinte si inalte standarde, contribuind astfel si la dezvoltarea statiunii.


 

Author: CDMR

Share This On