Utilitatea unei statii CB, explicata de specialistii Miltech

BUCURESTI, 10 iunie 2016

Aglomeratiile urbane si extraurbane dau frecvent batai de cap soferilor, care trebuie sa respecte un program, care au nevoie sa ajunga de fiecare data la timp, in special daca vorbim despre transportatorii rutieri. In astfel de conditii este nevoie de un ajutor suplimentar, de echipamente care sa permita deplasare cat mai eficienta, intrandu-si in rol binecunoscutele statii radio auto.

Cunoscute si sub numele de statii CB, astfel de echipamente pot fi identificate tot mai adesea in trafic, atat la autoturisme, cat si la camioane, autocare sau autovehicule de transport marfa. Avantajele pe care le ofera sunt considerabile, insa nu sunt cunoscute de intreg segmentul soferilor si transportatorilor, motiv pentru care specialistii Miltech, care ofera astfel de echipamente prin magazinul online pieseautocamioane.ro, ne-au detaliat aceste informatii.

Ce avantaje atrage utilizarea de statii CB

Informarea in trafic este cu siguranta principalul atu adus de aceste echipamente. Posesorii de statii CB, indiferent daca este vorba despre autoturisme, autoutilitare, camioane sau vehicule de transport persoane, pot sa obtina in mod constant date despre trafic de la ceilalti participanti.

Orientarea poate fi ingreunata pentru orice sofer care ajunge intr-o zona necunoscuta, un oras nou sau o zona a tarii prin care nu a mai circulat inainte. Chiar si posesorii de sisteme de navigatie GPS recunosc ca echipamentele transmit uneori eronat rutele si traseele, drept pentru care o statie CB este varianta ideala de obtinere a indicatiilor rutiere.

Uneori exista blocaje in trafic, aglomerari datorate controalelor efectuate, a lucrarilor la drumuri ori a fenomenelor meteorologice care ingreuneaza deplasarea. Pentru oricare astfel de situatii informatiile sunt de asemenea prompte, statiile CB permitand oricarui sofer sa afle ce obstacole ar putea intampina in cale.

Un alt avantaj de care pot beneficia soferii aflati in dificultate este posibilitatea de a cere ajutor celorlalti participanti la trafic, in special in acele zone unde semnalul telefonic lipseste. Autoturismele aflate in pana, ce necesita tractare, pot cauta astfel ajutor mult mai usor, fara a ramane imobilizate perioade indelungate de timp.

Comunicarea rapida si accesibila, informarea constanta cu privire la conditiile de drum, eventualele blocaje rutiere sau sugerarea de trasee alternative pentru a le depasi transforma statiile CB in partenerul ideal al oricarui sofer.

Specialistii Miltech garanteaza toate aceste avantaje pentru orice produs din gama de statii CB oferita in cadrul magazinului online pieseautocamioane.ro. Varietatea este caracteristica ofertei, existand modele realizate de producatori renumiti, care pot sa multumeasca pe deplin orice exigente in materie de functii si posibilitati de comunicare.

O modalitate de evitare a blocajelor rutiere si a sectoarelor de drum afectate de fenomene meteo, o solutie perfecta de a solicita ajutor in cazul in care vehiculul ramane imobilizat ori gasirea rutelor ocolitoare pentru a ajunge cat mai repede posibil la destinatie reprezinta avantaje care recomanda gama de statii CB oricarui sofer. Indiferent daca este vorba de calatorii pe distante mai lungi sau mai scurte, de vehicule de tipul autoturismelor sau autocamioanelor, de zone cunoscute sau mai putin cunoscute, statiile CB oferite de Miltech garanteaza de fiecare data fiabilitate si deplasari foarte eficiente.


 

Author: CDMR

Share This On