Triptailor

Categorie: Turism
 
Prezentare: Pentru ca stim ca atunci cand vine vorba despre alegerea unei calatorii, multitudinea de oferte existente poate fi coplesitoare, la Triptailor oferim clientilor nostri experiente care depasesc granitele unei rezervari online. Excelenta nu este doar ceea ce ne angajam sa oferim, este esenta gandurilor noastre! Credem ca fiecare vacanta trebuie sa contina noi experiente, noi orizonturi si locuri din care sa nu iti doresti sa mai pleci si din acest motiv folosim toate resursele necesare pentru a cunoaste in detaliu preferintele clientilor nostri.

Toti consultantii Triptailor stiu ca atunci cand vine vorba de o vacanta, detaliile sunt cele care fac diferenta si fiecare calator isi doreste sa dezlege misterul unui loc la care viseaza. Noi avem timp sa va ascultam ideile si visele de vacanta dar si sa va oferim recomandarile noastre in asa fel incat sa alegeti varianta cea mai potrivita.

La Triptailor iubim obiectivele renumite, insa magia adevarata pentru noi se intampla cand suntem departe de cararile batatorite. Ceea ce ne place cu adevarat sunt: o calatorie cu un tuc-tuc in India, micile baruri cu tapas din Spania, galeriile ascunse pe stradute intortocheate dar si temple uitate de timp in Asia sau in America de Sud, pe scurt ceea ce nu se poate gasi intr-un motor de cautare online. Sigur ca Machu Picchu taie respiratia oricui, insa o vizita completata de o cina cu o familie din Cusco, poate fi acel plus de care aveati nevoie pentru ca experienta sa fie desavarsita.

In planificarea oricarei vacante stim ca este foarte important sa lasam acel spatiu de care are nevoie imaginatia fiecarui calator, in scopul de a captura valorile, cultura, traditiile si toate elementele ce nu pot fi explicate, intr-o calatorie, datorita caracterului lor fascinant de subtil. Pentru noi, in fiecare oras, in fiecare zona si in fiecare colt ce poate fi vizitat si admirat exista un intreg Atlantis ce asteapta sa fie descoperit.
 
Adresa: Str. Calea Plevnei, nr. 10, ap. 1, sector 5, Bucuresti
Telefon: 021 230 1360
Site internet: triptailor.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On