Triola

Categorie: Instrumente muzicale
 
Prezentare: Infiintat in anul 2006, Triola se remarca permanent, prin seriozitatea serviciilor si calitatea acestora, cat si prin instrumentele muzicale profesionale distribuite. Astfel, la Magazinele de muzica Triola, gasiti cele mai renumite branduri producatoare de instrumente muzicale si accesorii profesionale: Korg, Roland, Yamaha, Ibanez, Cort, D Addario, Ernie Ball, Martin, Vandoren, Amati, Planet Waves, Paiste, Zildjian, Sonor, Pearl, Ludwig, Aria, Zoom, Vic Firth, Lp, Emg, Shubb, Shure, Akg, Senheiser, Remo, Phonic, Rico, Selmer, Trevor James, Thomastik Infeld, Dunlop, Seiko, Wittner, Hi Watt, Hughes&Kettner.

De la inceputuri am avut grija de clientii nostrii in ceea ce priveste garantia si service-ul. Pe langa personalul specializat si profund motivat, cu o vasta experientá in domeniu ( toti angajatii firmei sunt muzicieni activi), firma detine logistica specifica unui centru de distributie: sisteme computerizate cuplate in retea proprie, depozit, mai multe magazine.

Incepind cu 2010, compania noastra este prezenta pe Internet cu un magazin virtual, oferind posibilitatea oricarui solicitant de a intra in posesia instrumentelor si produselor distribuite intr-un timp extrem de scurt si la cele mai bune preturi din tara.

Din luna iunie 2007 suntem dealeri autorizati Yamaha! in luna septembrie 2010 am primit reprezentanta si pentru renumita firma elvetiana de cinele Paiste. Asteptam sa ne contactati cu observatii legate de acest site pentru ca pe an ce trece sa fie cat mai aproape de cerintele dumneavoastra.
 
Adresa: Str. Calea Iuliu Maniu, nr. 20, Arad, jud. Arad
Telefon: 0257 338 470
Site internet: www.triolaplus.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On