Totalwater

Categorie: Casa si gradina
 
Prezentare: Totalwater are ca obiect principal de activitate proiectarea, constructia, comercializarea, reconditionarea, mentenanta, intretinerea si montarea de echipamente pentru piscina, accesorii pentru saune, bai de aburi, accesorii pentru spa, sisteme de irigatii, precum si consultanta tehnica profesionala.

Functionand pe principiul eficientei si fiabilitatii, va garantam folosirea produselor pe toata durata ciclului de viata, cu o abordare concentrata asupra satisfacerii pe deplin a cerintelor clientului. A investi in serviciile si solutiile oferite de noi inseamna a aduce un plus sanatatii si familiei dumneavoastra. Invatati sa va rasfatati intr-un mod simplu si economic profitand de solutiile oferite de specialistii nostri. Acest lucru este demonstrat si de capacitatea noastra de a ne adapta cu usurinta la conditiile de pe piata, aducandu-va echipamente pentru piscina, accesorii pentru sisteme de irigatii, accesorii pentru spa si accesorii pentru saune de calitate si la un excelent raport calitate pret.

Specialistii nostri in vanzari echipamente pentru piscina, accesorii pentru sisteme de irigatii, accesorii pentru spa si saune va stau la dispozitie cu informatii pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere.
 
Adresa: Str. Lt. Nicolae Pascu, nr. 61-63, sector 3, Bucuresti
Telefon: 0727 116 540, 0723 643 037
Site internet: www.piscine-irigatii.ro


 

Author: CDMR

Share This On