The One Dentist

Categorie: Cabinete dentare Bucuresti
 
Prezentare: O buna parte din farmecul zambetului nostru este data de calitatea danturii. Chiar daca expresia noastra este atragatoare si simpatica, in momentul in care dezvelim dinti galbeni si neingrijiti tot famecul se risipeste. De aceea, echipa The One Dentist va ofera intr-um mediu prietenos si reconfortant, servicii stomatologice generale si specializate, de cea mai buna calitate.

Cabinetul de stomatologie The One Dentist foloseste in timpul sedintelor operatorii diga (in cazul sigilarilor, fluorizarilor, tratamentelor de albire). Diga este un sistem simplu si eficient pentru izolarea perimetrului campului operator. Acest sistem se monteaza intr-un timp scurt si este o modalitate care asigura pacientului o igiena absoluta in perimetrul campului operator iar medicului un confort suplimentar desfasurarii procedurilor de lucru.

Implantul dentar reprezinta una dintre cele mai importante interventii chirurgicale realizate intr-un cabinet stomatologic. Aceasta operatiune are drept scop refacerea danturii pacientilor si necesita experienta si aparatura performanta in domeniu. Cabinetul de stomatologie The One Dentist foloseste aparatura de ultima generatie pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Echipa noastra de profesionisti va ofera servicii de implantologie dentara de cea mai buna calitate.
 
Adresa: Str. Agricultorilor, nr. 83, sector 2, Bucuresti
Telefon: 0724 339 456
Site internet: www.theonedentist.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On