The Dresser

Categorie: Obiecte imbracaminte
 
Prezentare: The Dresser este o noua destinatie de shopping pe ale carei rafturi “virtuale” sunt asezate doar produse de calitate, originale, ale unor brand-uri celebre, precum Gucci, Burberry, Ralph Lauren, Prada, Emporio Armani.

The Dresser selecteaza numai acele piese care nu devin demodate odata cu trecerea sezoanelor, ce pot fi purtate in combinatii moderne alaturi de noi achizitii vestimentare. Expunem pe “rafturile” www.thedresser.ro numai produse originale ale unor branduri celebre, dar preturile sunt extrem de prietenoase: cu pana la 30% mai mici decat in alte destinatii de shopping locale sau internationale.

Intelegem nevoile unei femei moderne si asumate care isi doreste sa aibe in fiecare zi tinute impecabile fara insa a-si epuiza tot bugetul pe haine. Credem ca shopping-ul trebuie sa fie o investitie si nu o cheltuiala si suntem adeptii “alegerilor inteligente”. Mai stim ca o femeie indeplineste roluri multiple: este sotie, mama, se preocupa de cariera, planuieste vacante, amenajeaza casa, este la curent cu tot ce este nou, dar isi acorda o atentie deosebita si sie insasi.

The Dresser este raspunsul cautarilor ei, este acel “consilier” personal care rezolva contra-cronometru, cu sfaturi pertinente si gust desavarsit toate “urgentele” vestimentare si stilistice!
 
Adresa: Str. Foisorului, nr. 122-124, sector 3, Bucuresti
Telefon: Nespecificat
Site internet: www.thedresser.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On