Tenis Partener

Categorie: Divertisment si timp liber
 
Prezentare: Credem in schimbarea in bine a stilului de viata al oamenilor, prin sport si miscare. Aceasta este motivatia noastra pentru a crea platforme competitionale, evenimente si unelte specifice care aduc valoare atat clientilor corporate cat si oamenilor cu care interactioneaza prin intermediul marketingului sportiv.

Circuitul este clubul tuturor amatorilor de tenis din Romania. Mii de jucatori, de la incepatori la experimentati, au ales sa isi petreaca timpul liber practicand tenisul intr-un mod organizat si au format astfel o comunitate dinamica care incurajeaza un stil de viata sanatos si activ.

Incearca experienta unica oferita de cele peste 450 de turnee organizate anual in peste 60 de orase din tara, gaseste-ti noi parteneri de joc si provoaca-i la meciuri cu miza in clasamentul Tenis Partener pentru amatori si descopera placerea adevarata de a juca tenis.

Timpul liber este o problema pentru tine? Nu-ti face griji. Poti disputa meciuri partener cu orice jucator atunci cand vrei tu, iar daca alegi sa participi la turnee, majoritatea se desfasoara intre ziua de vineri seara si duminica seara si au o durata cuprinsa intre 4 ore si 2 zile. Formatele de joc sunt si ele adaptate de asa natura incat sa poti alege turneul ca ti se potriveste: de la sisteme tip grupa (fiecare cu fiecare) desfasurate cu seturi scurte, pe parcursul a cateva ore din weekend si pana la sisteme eliminatorii desfasurate pe parcursul intregului weekend sau turnee eveniment (Platinum) care atrag peste 200 de jucatori si se intind pe parcursul a mai multe zile.
 
Adresa: Sos. Pipera, nr. 44, cladirea C9n’p (Compil Pipera), sector 2, Bucuresti
Telefon: 031 805 4042
Site internet: www.tenispartener.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On