Tatco Develpoment

Categorie: Constructii
 
Prezentare: Tatco Develpoment este o firma de constructii cu sediul in Constanta, înfiinţată în 2014, care se alatura grupului de firme Top Grup, Top Grup Management & Engineering, Smart Building Materials. Domeniul principal de activitate al Tatco Development acoperă o gama larga de servicii cum ar fi: proiecte la cheie private, instituţionale şi publice, management de proiect si proiectare astfel permiţând companiei să se dezvolte în ritm dinamic şi astfel să îşi creeze un renume între cele mai importante firme de profil din Constanta.

Grupul de firme, impreuna cu firma de constructii Tatco Develpoment se distinge printr-un management modern şi un personal tehnic de înaltă calificare, care prin utilizarea celor mai noi tehnologii şi a unei organizări eficiente a reuşit permanent diversificarea activităţilor, acoperind în prezent toată gama de servicii şi produse necesare, precum: servicii de arhitectură şi proiectare, producţia şi furnizarea materiale de constructii, confecţii metalice, renovari si restaurari de imobile, lucrari de instalatii.

Tatco Development asigură competenţă maximă în execuţie atât în România cât şi în afara ţării, clienţii având certitudinea finalizării profesionale şi la timp a proiectelor. Totodată, lucrările executate de Tatco Development conferă clientului un statut distinct, proiectul devenind în scurt timp un reper important de calitate în peisajul arhitectural al oraşului.
 
Adresa: Bulevardul Tomis, nr. 143A, Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0751 263 824
Site internet: www.tatco.ro


 

Author: CDMR

Share This On