T-Me Studios pleacă în SUA cu programul prestigios Startup Europe Comes to Silicon Valley

BUCURESTI, 25 august 2016

T-Me Studios, companie dezvoltatoare de aplicații mobile cu sediul în București, a fost selectată pentru a participa la programul Startup Europe Comes to Silicon Valley (SEC2SV), organizat de Mind the Bridge și EIT Digital.

Programul SEC2SV facilitează, pentru startup-uri de top din Europa, accesul la personalități, fonduri și companii din America în vederea extinderii în SUA și/sau a colaborării cu jucători importanți de pe piața americană. T-Me Studios este singurul startup din România selectat să participe la programul care va dura o săptămână, începând cu 12 septembrie, și va trimite CEO-ii celor mai promițătoare startup-uri tech din Europa în Silicon Valley.

„15 scaleup-uri au fost selectate pentru a reprezenta Europa în acest program”, anunță organizatorii pe EITdigital.eu, „în baza propunerilor primite de la organizații partenere bazate în Silicon Valley care se concentrează pe zone sau tări specifice din UE.”

Cofondatorii T-Me Studios, Laurențiu Victor Bălașa și Matei Pavel, vor avea un început de toamnă aglomerat, pregătind lansarea a două aplicații noi, pe piața internațională și, respectiv, pentru prima oară în istoria companiei, pe piața locală. În acest context, vestea participării la SEC2SV îi bucură, oferindu-le ocazia să valideze MVP-urile în fața greilor industriei tech – precum și să seteze întâlniri cu partenerii americani cu care colaborează deja.

T-Me Studios se va afla în compania unor startup-uri europene ca MENIGA din Marea Britanie sau SHOPFULLY din Italia, unul din criteriile pentru selecția participanților fiind o creștere mai mare de 20% de la an la an, ca venit sau număr de angajați.

T-Me Studios este printre puținele startup-uri participante la SEC2SV care nu a ridicat capital de la data înființării sale și până în prezent.

Despre T-Me Studios

T-Me Studios este o companie internațională fondată în România la finalul lui 2013, care dezvoltă aplicații de mobil. Ne-am clădit un renume ca publisher prolific pe Google Play, cu mai mult de 6.000 de aplicații publicate până în prezent și zeci de milioane de useri în aplicațiile din portofoliu.


 

Author: CDMR

Share This On