Styland

Categorie: Imbracaminte
 
Prezentare: Styland a fost creat pentru a aduce o eleganta atemporala. Este un brand dedicat femeilor care apreciaza calitatea unui costum bine facut. Plina de piese versatile, colectia readuce rafinamentul si modernitatea in viata femeilor. Look monocromatic, simplitate si minimalism, Styland este cel mai bun prieten al femeii, un brand in care femeia isi regaseste eleganta si increderea. Atemporal. Rafinat. Sofisticat. Simplist.

Styland ofera tinute confortabile ce pot fi purtate in timpul calatoriilor de afaceri, la receptii, dinee, intalniri de business, conferinte, targuri sau expozitii, dar si in timpul liber ori in vacante.

Colectia Styland este compusa din piese versatile, usor de combinat, atemporale, ce pot fi purtate oricand. Este o colectie dedicata femeilor care vor sa arate mereu impecabil, ce contine sacouri captusite integral cu matase, camasi, bluze, rochii simple, pantaloni, piese confectionate din materiale premium produse in Italia si Marea Britanie, respectand un croi impecabil, gandite sa iti completeze imaginea si sa iti defineasca stilul.

Colectia este disponibila in serie limitata doar la showroom-ul din Bucuresti, pe baza programarii, experienta de shopping fiind una exclusivista, in prezenta unui consultant de imagine.
 
Adresa: Str. Frederic Chopin, nr. 34, sector 2, Bucuresti
Telefon: 0799 101 999
Site internet: styland.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On