Stev Serv Imobiliare

Categorie: Agentii imobiliare Bucuresti
 
Prezentare: Agentia noastra, ce functioneaza pe piata din anul 1995, se distinge prin calitatea serviciilor de consultanta imobiliara si juridica oferite si prin baza de date informatizata foarte vasta de care dispune. Stev Serv Imobiliare intermediaza inchirieri si vanzari-cumparari de apartamente, case, vile, terenuri si spatii comerciale si ofera servicii profesionale de consultanta imobiliara si juridica.

Firma noastra dispune de o baza de date cuprinzatoare actualizata zilnic. Consilierii nostri va stau la dispozitie 24 / 24 si va vor ajuta sa gasiti solutia ideala in functie de nevoile dumneavoastra si de bugetul de care dispuneti. Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, perfectarea tranzactiei in forma autentica se finalizeaza in maxim 48 de ore.

In plus, la cerere, puteti beneficia de urmatoarele servicii pentru care nu se percep comisioane suplimentare: realizarea schitelor cadastrale in regim de urgenta consultanta la intocmirea documentatiei necesare in vederea obtinerii unui credit ipotecar contractare lucrari de amenajare interioara la cererea clientilor firmei, administrarea imobilului cumparat prin intermediul agentiei.
 
Adresa: Str. Lucretiu Pastrascanu, nr. 9, sector 3, Bucuresti
Telefon: 0743 060 800
Site internet: www.stevimobiliare.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On