Sposa del Amore

Categorie: Rochi de mireasa
 
Prezentare: Ziua nuntii este cea mai frumoasa zi din viata oricarei femei , si la care cele mai multe dintre noi au visati inca din copilarie. Fiecare detaliu al nuntii si receptiei tale este planificat minutios, fiecare etapa pregatita din timp. De ce nu ar fi la fel si rochia pe care o vei imbracata atunci? Te asteptam la Sposa del Amore pentru a vedea cea mai spectaculoasa colectie de rochii de mireasa, potrivita oricarei viitoare mirese.

Colectia de rochii de mireasa San Patrick este una spectaculoasa si de renume adusa in Romania de catre magazinul nostru. Sunt rochii de mireasa moderne, din cele mai bune materiele si lucrate cu maiestrie si migala de artistii din Barcelona. Tulle-ul si dantela colectiei 2016 dau un aer de romantism si finete, completandu-se perfect cu colectia anului trecut, dominata de volum si eleganta.

Colectia Sposa dell Amore este o colectie unicat, proprie magazinului nostru, executata la cele mai inalte standarde, la preturi accesibile. Margele aplicate manual, cristale, tulle, chiffon, toate acestea, plus multe altele, iti sunt puse la dispozitie de catre artistii nostri. Fie ca iti doresti o rochie clasica, una moderna, sau o combinatie intre cele doua, la noi gasiti modelul potrivit atat personalitatii tale cat si tematicii pe care ti-o doresti.

Pentru consultanta, specialistii nostri iti stau la dispozitie. Rochiile se fac pe comanda, pe baza masurilor tale. Disponibilitatea modelelor ambelor colectii de rochii de mireasa poate fi verificata telefonic, iar vizualizarea modelelor se poate face fie in urma unei programari sau direct in magazin.
 
Adresa: Blvd. Lascar Catargiu, nr. 27, et. 1, ap. 8, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021 315 1355
Site internet: sposadelamore.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On