Sound Stil

Categorie: Instrumente muzicale
 
Prezentare: Infiintata in anul 2001 Sound Stil este o companie cu capital integral romanesc, fiind reprezentant si distribuitor exclusiv de echipamente profesionale de sunet , lumini si instrumente muzicale, reprezentand unii din cei mai prestigiosi producatori din lume: Phonic, MAG, Neutrik, Rean, McCauley, Ashley, Klotz, Warvick, Framus, D’addario, Promark, Planet Waves, Evans, Soundstil, Sunlite, LumiDesk, Eurolite, X-Craft, Alustage, Show, Amati, Yamaha.

Incepand cu anul 2006 Sound Stil a lansat pe piata din Romania o gama de produse profesionale: lumini, conectica si cabluri, stative si componente mobile de scene si lumini sub brandul Soundstil Lights si Soundstil Stands.

Sound Stil s-a remarcat prin calitatea produselor si a serviciilor oferite pe piata. In prezent Sound Stil are dealeri autorizati si magazine specializate in toata Romania, reusind sa fie unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente profesionale de sunet si lumini. Sound Stil ofera pe piata o gama complexa de produse si servicii, acoperind toate domeniile pietei profesionale. Produsele noastre satisfac cele mai exigente cereri.
Compania dispune de depozit in Brasov, fiind capabila sa livreze in cel mai scurt timp produsele in orice zona a tarii.

Participand la toate saloanele internationale de sunet si lumini compania noastra este in permanenta la curent cu ultimele noutati ce apar in domeniu oferind ulterior aceste produse pe piata romaneasca si implementand know how-ul de ultima ora.
 
Adresa: Str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 38, Brasov, jud. Brasov
Telefon: 0268 440 149
Site internet: www.soundstil.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On