Somra

Categorie: Produse pentru purificarea apei
 
Prezentare: Somra SRL este o societate care comercializeaza statii de epurare, filtre de apa, dedurizatoare, lampi UV, sisteme de denitrificare, instrumente pentru masura si analiza, filtre si cartuse pentru impuritati, sisteme pentru osmoza inversa, filtre impuritati pentru autocuratare, sisteme de dozare si sisteme de deferizare si demagnetizare.

Firma noastra comercializeaza statii de epurare, dedurizatoare, filtre de apa, propunandu-ne atat dezvoltarea cat si informarea clientilor cu privire la noile prevederi legislative si reglementari in domeniu, la nivel national, la nivelul Uniunii Europene cat si la nivel mondial. Pe langă solutiile de potabilizare si epurare a apei, oferim si sprijin in obtinerea buletinelor de analiza a apei, cat si teste rapide pentru stabilirea incarcaturii si gradului de duritate.

Misiunea noastra este satisfacerea si depasirea nevoilor clientilor prin service si produse de cea mai inalta calitate, recunosterea ca fiind prima alegere in ceea ce priveste potabilizarea si epurarea apei, prin inovatie si satisfacerea tuturor normelor si cerintelor impuse de lege, si intelegerea necesitatilor clientilor nostri in materie de calitatea apei.
 
Adresa: Nespecificata
Telefon: 0749 155 000
Site internet: www.somra.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On