SmartFol

Prezentare: Toata gama de folie la cele mai mici preturi din Romania, direct de la producator: folie auto omologata RAR, folie auto solara, folie auto profesionala, folie antiefractie, folie heliomata, folie design, folie arhitecturala.

Folia arhitecturala a fost creata pentru a aduce o imbunatatire a comfortului din cladirile cu o expunere majora la razele soarelui. Folia arhitecturala aduce de asemenea o schimbare de design, ajutand astfel la imbunatatirea aspectului cat si la o eficienta termica a cladirilor.

Folia antiefractie a fost conceputa pentru a oferi protectie impotriva patrunderilor prin efractie, in sedii de magazine, banci, dar si in locuinte. De asemenea folia antiefractie este utilizata in centrele comerciale, astfel incat peretii despartitori din sticla dar si vitrinele magazinelor, in cazul unor spargeri accidentale, sa nu afecteze personalul si clientii magazinelor. Folia antiefractie nu previne spargerea geamurilor ci impiedica fragmentele de sticla rezultate in urma spargerii sa se disperseze, mentinand astfel in pozitie verticala geamul spart si impiedicand intrarea prin efractie si accidentarile.

Folia solara auto imbunatateste confortul termic, reduce efectul de orbire, reduce decolorarea interna a vehiculelor, diminueaza oboseala ochilor, nu interfereaza cu semnalele radio/telefon si blocheaza in proportie de 99% razele UV.
 
Adresa: Nespecificata
Telefon: 0740 599 130
Site internet: www.foliefolii.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On