Siguras.ro

Categorie: Asigurari
 
Prezentare: Siguras.ro este un website de achizitie online de polite de asigurare de tip Raspundere Civila Auto – RCA, polite medicale de calatorie, a polite de asigurare de imobil (locuinta) si polite de raspundere civila profesionala (malpraxis) pentru diferite profesii. Siguras.ro pune la dispozitia clientilor sai plata online cu cardul, plata cu numerar la livrare, si plata prin transfer bancar. Ofera de asemenea un mediu disponibil oricand pentru utilizatori, cu o interactiune placuta si eficienta si care sa tina cont de apetitul din ce in ce mai mare al oamenilor din ziua de azi pentru tehnologie si pentru realizarea lucrurilor pe cont propriu dar cu instrumente corespunzatoare.

Portalul Siguras.ro se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice, ambele categorii putand beneficia din plin de functionalitatile sale, cum ar fi introducerea datelor o singura data pentru ca in contul de utilizator se pot salva mai multe persoane si obiecte asigurabile si alerte de expirare a politelor de asigurare.

Contractele de asigurare incheiate prin intermediul www.siguras.ro sunt facilitate de catre Destine Broker de Asigurare-Reasigurare S.R.L., companie autorizata de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara in conformitate cu Legea 32/2000 sa negocieze contracte de asigurare pe piata interna. Avem ca misiune realizarea unei afaceri serioase, puternice si stabile pe termen lung:

– in parteneriat cu cele mai reprezentative societati de profil;
– oferind clientilor serviciiprofesioniste de brokeraj;
– prin stimularea si sustinerea pregatirii profesionale si a dezvoltarii personale a tuturor colaboratorilor, pentru atingerea permanenta a unor rezultate superioare;
– printr-o reprezentare la nivel national, cu rezultate semnificative in clasamentele de profil.

Prin intermediul www.siguras.ro se pot incheia contracte de asigurare oferite de mai multi asiguratori:

Allianz-Tiriac
Euroins
Carpatica Asig
Asirom
City Insurance
Generali
Gothaer
Groupama
Omniasig
Uniqa
 
Adresa: Bulevardul Unirii, nr. 64, bloc K4, scara 4, etaj 3, ap. 99, sector 3, Bucuresti
Telefon: 0737 448 727
Site internet: siguras.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On