Software

 

 • Nexus ERP – Nexus ERP te ajuta sa iti dezvolti o afacere profitabila, eficienta si bine organizata. Iti oferim un mediu informatic sigur si securizat, pentru a putea sa iti gestionezi afacerea asa cum iti doresti.
 • Facturis – Un program complet de gestiune, facturare si lucru cu casa de marcat (emitere bon fiscal, folosirea cititorului, plata cu card) care corespunde intru-totul cerintelor pietei, el fiind permanent actualizat de catre echipa noastra, astfel incat sa fie in deplina armonie cu reglementarile legislative.
 • Vegra Info – Furnizor de servicii profesionale in domenii precum CAD (Computer Aided Design), inginerie 3D, GIS (Geographic Information System) si CAFM (Computer Aided Facility Management), lucrand in special pentru clienti din Franta, Germania, Olanda, Belgia, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.
 • Intrarom – Vendor important al pietei de telecomunicatii din Romania si avand o vasta experienta in urmatoarele linii de business: solutii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, solutii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicatii personalizate si solutii pentru utilitati si banci, precum si productia de echipamante de telecomunicatii.
 • RoyalBit – Compania dezvolta si implementeaza din anul 2007 solutii pentru modernizarea si eficientizarea invatamantului preuniversitar, precum: catalogul electronic NoteInCatalog, laboratoare fonetice si audio-video, sisteme de evaluare a elevilor software si hardware, sisteme de sonorizare si supraveghere, solutii software de business pentru companii.
 • Alfa Software – Una dintre cele mai puternice case autohtone de software, fiind specializata pe producerea si implementarea sistemului informatic integrat propriu, ASiS ERP.
 • Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii – Asociatie patronala de sector, nonguvernamentala si nonprofit care reprezinta producatorii de software si furnizorii de servicii asociate din Romania, alcatuita din peste 100 de companii membre.
 • Glykon – Suntem unul dintre principalii jucatori pe piata TI din Constanta, iar, din 1997, de cand am devenit primul IBM Business Partner, pentru POS-uri, oferim solutii retail la nivelul intregii tari, prin intermediul unei retele proprii, de parteneri de vanzari si service.
 • Senior Software – Companie privata cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2003 si specializata in dezvoltarea si implementarea de sisteme informatice pentru managementul afacerilor: ERP, CRM, Business Intelligence, SFA, SCM.
 • Badas Business – Iti deschidem calea catre succes si performanta printr-un portofoliu vast de produse, servicii si solutii privind tehnologia informatiei. Viziunea Badas Business asupra unui viitor digital are in centru clientul care doreste sa se bucure de recompensele unei tehnici avansate.
 • IDmag – Suntem o platforma online cu tehnologie pentru orice companie. Comercializam peste 85,000 de solutii software si hardware pentru mobilitate enterprise ex. cititoare coduri de bare, imprimante etichete coduri de bare, terminale mobile, terminale RFID etc si automatizari industriale.