Servicii marketing

 

  • Msgraphix – Agentie de publicitate Buzau. Servicii oferite: branding, design, website, print, exposisteme, bannere, personalizari, promotionale, baloane, litere volumetrice, campanii creative, solutii etichetare, reclame TV
  • Florys Design Events – Florys Design Events este o firma de productie publicitara care ofera servicii complete si care isi desfasoara activitatea in Cluj-Napoca: Odorizante auto, panouri publicitare, inscriptionari auto, bannere publicitare, litere volumetrice, casete luminoase.
  • Ctrl-D – Ctrl-D este o asociatie creata pentru designeri, developeri, oameni de comunicare si publicitate, cu scopul de a le oferi resurse educa­tive relevante, de a-i informa, promova si implica.
  • Crazy Media Entertainment – Agentie de publicitate si organizare de evenimente pentru firme, cu servicii complete. Oferim solutii complete de reclama pentru promovare si dezvoltare, cu pasiune, munca, inspiratie, originalitate si rabdare, fiindca imaginea noastra se reflecta in succesul tau.
  • Evia Media – Oferim servicii de publicitate neconventionala, avand ca scop principal, acela de a va convinge asupra optiunilor nelimitate de a va face cunoscut pe piata, intr-un mod neconventional. Acest tip de publicitate are capacitatea de a surprinde si de a ajunge acolo unde ceilalti competitori nu pot fi.
  • Fusioncreative – Branding si identitate vizuala. Ai nevoie de un proiect de identitate vizuala sau branding?Agentie pasionata de branding, identitate vizuala si design.