Servicii infrumusetare

 
Prima pagina
     Servicii
 

  • Elegance Clinic – Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici dermatologi specialisti. Pe langa tratamentele de infrumusetare si cele dermatologice, efectuam cu ajutorul tehnologiei laser si tratamente de epilare cu laser, slabire locală, tratarea celulitei si indepartarea tatuajelor.
  • Cara Cris Cosmetics – Cabinet de dermatocosmetica si estetica medicala, specializat in tratamente de estetica medicala, microdermabraziuni, lifting facial, tratamente dermatocosmetice faciale, injectari cu acid hyaluronic.
  • Luxury Salon Profesional – Salon de infrumusetare cu dotari de ultima generatie si cu un personal experimentat in acest domeniu. Cele mai bune servicii de cosmetica, frizerie, manichiura si unghii false! Un loc unde clientii nostri se pot bucura, in primul rand, de serviciile de foarte buna calitate realizate de catre echipa noastra, dar si de o atmosfera calda si placuta.
  • Beauty Haven – Scapa de riduri in mod natural folosind o masca de ultima generatie care iti reda elasticitatea de idinioara. Anti Aging Cream este o masca folosita impotriva ridurilor, 100% naturala.
  • Clinica Zetta – Un centru de excelenta in chirurgia plastica si microchirurgie reconstructiva, locul ideal pentru a face acest pas, datorita echipei sale medicale de top, cu mii de ore in salile de operatie, tehnologia folosita este de ultima generatie, pentru ca leziunile tesuturilor sa fie minime, iar recuperarea pacientilor sa fie foarte rapida.
  • Elegance Tattoo – Un salon de tatuaje, situat ultracentral in imediata apropiere a centrului istoric al Bucurestilor. Nu am facut rabat de la calitate si am investit in cele mai moderne echipamente.