Servicii curatenie

 
Prima pagina
     Servicii
 

  • Curatenie Profi – Oferim o gama completa de servicii profesionale de curatenie in Constanta si in localitatile de pe raza judetului. Consideram ca asigurarea unor servicii prompte si mentinerea unor relatii comerciale bazate pe incredere, profesionalism si rapiditate reprezinta conditiile fundamentale pentru a dezvolta o retea cat mai solida de colaboratori.
  • G.S. Universal Clean Services – De peste 4 ani, firma noastra asigura servicii profesionale de curatenie pentru companiile din Bucuresti si zonele limitrofe. Serviciile de calitate, atentia la detalii si expertiza in domeniul curateniei sunt doar cateva dintre elementele prin care am pus bazele unei activitati de succes.
  • Lavete online – Orientarea catre lavete industriale de calitate a reprezentat dintotdeauna o necesitate. Din acest motiv concurenta in oferte este o caracteristica pe piata lavetelor. Compania noastra vizeaza satisfacerea exigentelor clientilor in ceea ce priveste misiunea curateniei, oferind solutii practice la nevoile clientilor.
  • Marclin Marimar – Prestam servicii de curatenie la domiciliu, curatenie birouri, dupa constructori, curatenie hale industriale, showroom-uri, covoare, mochete precum si curatenie dupa petreceri si evenimente. Echipa noastra de curatenie este complet pregatita pentru a curata in detaliu orice suprafata.