Servicii auto

 

 • Autopikweb Tei – Autopikweb Tei ofera clientilor sai servicii de service anvelope in cartierul Tei din Bucuresti, sector 2. Service-ul nostru ofera anvelope de iarna cu tot cu montaj anvelope la preturi foarte bune.
 • Scoala de soferi Max – Scopul nostru este sa instruim si sa formam viitori conducatori auto, bazandu-ne pe o bogata experienta si oferind cele mai bune instructiuni. Candidatii care aleg Scoala de soferi Max vor avea certitudinea ca vor deveni soferi stapani pe sine, vor adopta o maniera de condus preventiva si vor putea oferi siguranta pasagerilor.
 • Master Auto Glass – Master Auto Glass este o companie ce ofera servicii complete de reparare si inlocuire a parbrizelor, lunetelor si geamurilor laterale ale masinii, avand o echipa de tehnicieni profesionisti si experimentati astfel incat compania noastra garanteaza inlocuirea parbrizului dumneavoastra in cele mai bune conditii.
 • Fomco GPS – Oferim solutii de monitorizare flota, monitorizarea parcurilor auto prin sisteme de monitorizare GPS, sisteme de control consum combustibil, respectiv alte sisteme de alertare si urmarire dupa cerinta clientilor.
 • Proeco Gas Systems – Societate comerciala cu capital integral privat a carei activitate de baza este in domeniul sistemelor GPL auto. In cei sase ani de activitate de pana acum putem afirma ca am devenit una dintre cele mai cautate societati de specialitate din tara.
 • Dezmembrari auto – Efectuam dezmembrari auto scoase din uz in parcul nostru de masini situat in Bucuresti si comercializam piese second-hand, nedeteriorate la preturi accesibile. In general dezmembram masini marcile: Opel, Mercedes, Renault, Dacia, Citroen etc.
 • AGR Autogas Group – Desfasuram activitati de omologare si import pentru instalatii auto de gaz precum si montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.
 • A&G AutoDrive – Scoala de soferi A&G Auto Drive va ofera posibilitatea de a efectua orele de legislatie rutiera gratuit, conduse de profesori cu experienta precum si simularea examenului teoretic pe calculator.
 • Dabo Total Prest – Capitonam autoutilitare de orice marca sau model, preturi avantajoase in functie de numarul autovehiculelor, preturi reduse in comparatie cu al altor firme concurente.
 • PDC.ro – Iti oferim chestionare auto si un set complet de instrumente prin care tu poti face diferenta in trafic. Nu doar informatii, ci, mai ales, chestionare auto si o experienta de invatare, ce include pregatirea examenului pentru permisul auto, sfaturi utile pentru soferii incepatori si nu numai si o comunitate in care intrebarile tale sunt ascultate si clarificate.
 • Happy Drivers – Firma noastra este gata sa vina in sprijinul dumneavostra pentru obtinerea permisului de conducere, categorile B, C si CE. Punem la dispozitia dvs. un parc de autoturisme noi si sala de legislatie dotata cu materiale didactice moderne.