Organizare evenimente

 
Prima pagina
     Servicii
 

 • (sponsorizat) Colors in Stereo – Trupa cover nunta – Cover band nunta, trupa evenimente corporate/publice/private. Formatie Live avand in repertoriu atat coveruri celebre cat si compozitii proprii. Voci Andrei Chermeleu si Stella Anita.
  Telefon: 0769 219 050
  Site internet: www.colorsinstereo.ro
 • Momente magice – Atunci cand este organizata o petrecere de zi de nastere a unui copil, atunci cand acesta se afla inca la varsta in care crede in povesti, a folosi serviciile Momente Magice este o idee grozava de pus in aplicare pentru succesul evenimentului. Oferim mai multe personaje de basm, magicieni si animatori pentru petreceri copii care revolutioneaza obisnuitele sarbatori ale celor mici.
 • Studio Blitz – Oferim servicii de videografie si fotografie pentru nunti la preturi avantajoase. Asiguram filmarea intregului eveniment, de la pregatirea miresei la cununia civila si finalizand cu dansul mirilor si servirea tortului.
 • Magic Valentino – Magicianul Valentino tine spectacole de magie pentru petreceri copii, petreceri adolescenti, petreceri adulti sau familie in Bucuresti si judetul Ilfov. Un spectacol de iluzionism tinut de Magicianul Valentino inseamna fantezie, mister si comedie.
 • Printese Ursitoare Constanta – Printesele ursitoare Constanta realizeaza un moment unic, marcat de vestminte de zana, muzica de basm, recitare poezii, ursirea soartei copilului, interpretarea numelui! Ursitoarele sunt artiste profesioniste care va lasa cu amintiri memorabile de la botez!
 • IRSound – Pentru un eveniment de nota 10 – Dj Nunta, Dj Botez, Schela Lumini, Fum Greu, Gheata – Pachete Complete Promotionale IRSound. Oferim sfatul nostru in materie de sonorizari cat si serviciile noastre de dj, pentru orice tip de eveniment.
 • On Xvid Media – Asiguram productii fotografice pentru nunta, botez, evenimente mondene, evenimente private, sesiuni foto in studio, fotografie de produs, fotografie fashion, tresh the dress, save the date, love the dress.
 • OMG Cabina Foto – OMG Cabina Foto este cea mai moderna cabina foto din Romania, un adevarat photobooth unde te distrezi si pleci cu o amintire haioasa printata pe loc. OMG! Cabina Foto, iti spune “Bine ai venit în lumea cool a pozelor la minut”.
 • Cochet Design – Cochet Design a fost infiintat in anul 2005 si la 11 ani de activitate, suntem foarte mandri de faptul ca am reusit sa mentinem ideea cu care am deschis agentia si anume aceea de a organiza nunti ‘cochete’ si de a satisface dorintele tuturor mireselor care si-au achizitionat rochiile de mireasa din magazinul nostru.
 • Babylon Consult – Una dintre cele mai cunoscute si apreciate firme de traduceri din Romania, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul traducerilor scrise si al interpretariatului lingvistic.
 • Mixaudio – Sonorizare evenimente, muzica pentru nunti si botezuri, efecte de lumina, muzica si antren pentru toate varstele, servicii muzicale de calitate.
 • Buchete cu stil – Doua maini iscusite si un suflet indragostit de frumusetea florilor mladios impletite sunt la dispozitia dvs pentru va oferi o gama variata de aranjamente florale pentru evenimentele deosebite din viata dumneavoastra, incununate in buchete pentru diverse ocazii precum nunti, botezuri, zile de nastere, cat si lumanari pentru nunti si botezuri.