Constructii

 
Prima pagina
     Casa si gradina
 

 • Conduraru Grup – Realizam lucrari de izolatii si termoizolatii pentru constructii noi sau de reabilitare a imobilelor existente precum: hidroizolatie terasa, hidroizolatie fundatie, bai si balcoane, poduri si pasaje rutiere, terasa cu vegetatie, sisteme de acoperis.
 • Tatco Develpoment – Tatco Develpoment este o firma de constructii cu sediul in Constanta, ce acopera o gama larga de servicii cum ar fi: proiecte la cheie private, institutionale si publice, management de proiect si proiectare, productia si furnizarea de materiale de constructii, confectii metalice, renovari si restaurari de imobile, lucrari de instalatii.
 • Covired – Covired pune la dispozitia constructorilor din Romania o gama completa de accesorii necesare unui santier modern: schele metalice, sisteme cofrare, containere, balastiere etc.
 • PFA Barbuta Catalin-Felix – De ce sa apelezi la PFA Barbuta Catalin-Felix pentru eliberarea unui certificat energetic in Bucuresti? Il primesti foarte rapid, platesti atat cat ti se spune la inceput, nu apar pe parcurs sau chiar la final taxe suplimentare, si ti se pun la dispozitie foarte repede serviciile de care ai nevoie.
 • Ranada Construct – Firma de constructii cu preturi ieftine executam urmatoarele: constructii case, renovari case, consolidare casa, case la cheie, case la rosu, case din lemn, amenajari interioare, amenajari pavaje, borduri, garduri, fose, instalatii electrice, sanitare, termice. Oferim garantie pentru lucrarile executate de noi.
 • Tencuieli mecanizate – Firma noastra executa tencuieli mecanizate pe baza de ciment, var si ipsos in Bucuresti si Ilfov cu materiale omologate de producator. Toate lucrarile sunt realizate la standarde inalte de calitate si la preturi rezonabile.
 • Acoperisuri Kaju – Firma noastra, avand o experienta de peste 7 ani in domeniul constructiilor, pune la dispozitia clientilor sai mai multe echipe specializate in montaj acoperisuri atat din tigla metalica cat si din tigla ceramica. Alegand firma noastra veti putea beneficia atat de calitatea unei lucrari bine facute cat si de un aspect placut si elegant al acoperisului dumneavoastra.
 • Odu Green Roof – Realizam la cheie, intretinem pe perioada lungă terase, acoperisuri verzi, intensive si extensive cu materiale moderne si ecologice, durabile, folosind rulouri de vegetatie cu compozitie special adaptata pentru acoperis verde, fie ea extensiva, intensiva sau tip peisaj.
 • Makroplast – Oferim o gama vasta de produse impreuna cu expertiza tehnica si comerciala a echipei. Mizam pe disponibilitate si profesionalism, suntem capabili sa solutionam orice cerere, exigenta sau dilema tehnica din domeniul aplicatiilor rezidentiale, proiectelor comerciale si constructiilor de tip industrial.
 • Rufster – Suntem o companie cu o experienta de peste 10 ani in mediul de afaceri, avand ca principal domeniu de activitate comercializarea materialelor pentru constructii si amenajari. Avem o echipa de profesionisti care este hotarata sa mentina si sa creasca nivelul de acoperire al pietei si sa furnizeze in continuare produse de calitate catre revanzatori, constructori si beneficiari finali.
 • Retail Construct – Iti putem construi de la zero o casa rezistenta, folosind materiale de calitate si totodata un pret cat se poate de accesibil, raportat la cerintele si necesitatile tale.
 • Rockwool – Grupul Rockwool se numara printre liderii mondiali in ceea ce priveste industria izolatiilor, cu produse si soluţii pentru toate domeniile majore de aplicaţii, atat pentru cladirile rezidentiale, cat si pentru cele nerezidentiale.
 • Atlas Sport – Cu experienta de peste 11 ani, cu referinte care se extind la nivel national si european, Atlas Sport isi desfasoara cu succes activitatea in proiectarea si constructia de baze sportive (terenuri de sport, sali de sport, piste de atletism, tribune, dotari si toate lucrarile conexe sportului) si locuri de agrement.
 • New Board International – Comercializam panouri decorative pentru arhitectura si design realizate din poliuretan, fibra de sticla ranforsata cu poliester, pluta, mdf, lemn, beton, ceramica, fibrociment autoclavizat.
 • Tipfor – Firma specializata in executarea forajelor pentru apa, dispunand atat de instalatii si echipamente de foraj profesionale cat si de personal calificat cu o experienta bogata in executarea forajelor pentru apa. · Website: tipfor.ro