Asigurari

 
Prima pagina
     Servicii
 

  • PSG Insurance Broker – In doar 3 pasi si maxim 24 ore primesti acasa cel mai ieftin RCA din Romania! Suntem pe piata asigurarilor de peste 15 ani ceea ce inseamna ca profesionalismul si experienta noastra sunt garantate.
  • OKasig – Ajutorul tau de nadejde atunci cand vorbim despre alegerea celor mai bune polite de asigurare. Noi te ajutam sa economisesti timp si bani prin prezentarea directa a celor mai bune oferte de la partenerii nostri asiguratori: fie ca este vorba de cel mai rapid RCA, cea mai buna asigurare pentru imobile, cea mai buna acoperire pentru asigurarea de calatorie, poti conta pe noi.
  • Bavali Expert – Intermediem asigurari auto online pentu toti soferii din Romania. Oferim si asigurari de Bulgaria, fara costuri ascunse, de la asiguratori autorizati din tara vecina. Nu exista clauze secrete, taxe sau comisioane suplimentare, brokerii de asigurari Bavali Expert sunt acei profesionisti cu care orice conducator auto si-ar dori sa colaboreze.
  • Siguras.ro – Website de achizitie online de polite de asigurare de tip Raspundere Civila Auto – RCA, polite medicale de calatorie, a polite de asigurare de imobil (locuinta) si polite de raspundere civila profesionala (malpraxis) pentru diferite profesii.