Anunturi

 

  • (sponsorizat) Colors in Stereo – Formatie evenimente – Cover band nunta, trupa evenimente corporate/publice/private. Formatie Live avand in repertoriu atat coveruri celebre cat si compozitii proprii. Voci Andrei Chermeleu si Stella Anita.
    Telefon: 0769 219 050
    Site internet: www.colorsinstereo.ro
  • Ziare Nationale – Poti publica simultan anunturi in ziarele nationale din Romania. Pentru anuntul tau poti selecta un ziar sau mai multe si la fiecare poti alege ce date de aparitie doresti. Daca alegi o data de aparitie si ulterior doresti sa o stergi o poti face din lista de date selectate.
  • AutoCaut.ro – Cel mai modern site cu anunturi auto si piese auto, cu un design placut, adaptat pentru orice rezolutie. Vinde si cumpara masini second hand la preturi accesibile.
  • Licitatia.ro – Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate. Zilnic monitorizam toate Licitatiile Publice din Romania si trimitem abonatilor nostri alerte personalizate pe e-mail cu licitatiile din domeniu lor de activitate.
  • Publi24.ro – Site-ul de anunturi Publi24 exista din anul 2002 pe piata din Romania si apartine trustului de presa austriac Russmedia. Brand-ul actual dateaza din 2009, site-ul fiind infiintat initial sub numele de Publitim.ro.