Ansambluri rezidentiale

 
Prima pagina
     Imobiliare Bucuresti
 

  • Mega Residence Oltenitei – Beneficiind de o pozitionare excelenta (Soseaua Oltenitei 71A), la 300 metri de statia de metrou Piata Sudului, ansamblul ofera acces rapid la tot confortul urban: Mall Sun Plaza, parcurile Tineretului si Vacaresti, World Class, Clinica Medlife, piata agroalimentara Piata Sudului, numeroase scoli si gradinite.
  • Gardena Residence – Ansamblul Gardena Residence este un proiect nou pe piata imobiliara, construit pe o suprafata de 4.976mp, situat la 15 minute de Piata Unirii, in orasul Magurele. Are in componenta garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere la preturi de la 26.700 euro.
  • Mufty Residence – Ansamblul Mufty Residence este realizat folosind sisteme moderne de constructie, sisteme de cofrare de prima clasa. Blocurile sunt construite din beton si fier de cea mai buna calitate, iar fundatiile sunt continue pentru fiecare bloc. Parcarile special amenajate sunt amplasate intre blocuri de locuinte si au acces direct la strada principala a complexului. Dispunem de 20 de unitati pentru vanzare care consta in garsoniere si apartamente cu 2 camere. Dispunem de asemenea de un bloc, unde puteti gasi garsoniere de inchiriat.
  • Romana Residence – Un cartier nou, dezvoltat acolo unde orasul intalneste natura autentica. La doar cateva minute de centru, regasesti liniste, intimitate, spatii verzi si case moderne. Intreaga noastra locatie este inconjurata de o liziera spectaculosa, formata din salcami, nuci, plopi sau trandafiri salbatici, ceea ce face din Romana Residence cel mai frumos cartier din Arad.