Angajari

 

  • CV Perfect – CV Perfect este un serviciu unic prin faptul ca este 100% personalizat si adaptat nevoilor clientilor nostri care cauta o oportunitate de angajare in job-ul dorit. CV Perfect te asigura ca intri pe lista scurta a candidatilor invitati la interviu. CV Perfect te pregateste pentru interviu astfel incat sa iti maximizezi sansele de reusita. CV Perfect iti sta alaturi si te sfatuieste in legatura cu dezvoltarea carierei tale.
  • Info Munca – Cele mai noi locuri de munca le gasiti aici! Cauti un loc de munca bun in Romania sau in strainatate? Intra pe site-ul nostru chiar acum si alege unul dintre cele mai bine platite joburi. Fii la curent cu cele mai noi angajari ale marilor companii!
  • Connect Job – Locuri de munca ingrijire batrani Austria. Fara comision si transport asigurat! Salarizare de la 1400 euro. Echipa noastra te va consilia in alegerea celor mai bune locuri de munca, astfel in cat vei sesiza imediat rezultatele pozitive. Va sustinem in relatia cu colaboratorii nostrii pe tot parcursul derularii contractelor.
  • Viajob – Locuri de munca strainatate fara comision cu Viajob. Joburi, angajari si contracte de munca strainatate fara comision. Ai acces la locuri de munca strainatate: hotel, constructii, agricultura, horeca, ingrijire batrani, transport si alte domenii.