Servicii

 

 

 • (sponsorizat) Cordon Electronics – Service autorizat Apple – Iti stam la dispozitie cu o echipa de specialisti pregatiti sa aduca produsele tale la nivelul de performanta in utilizare asteptat. Reparatiile noastre, atat in perioada de garantie cat si in perioada de post-garantie iti vor asigura continuitatea in utilizarea iPad-lui, Mac-ului, iPhone-ului sau iPod-ului tau.
  Adresa: Str. Calea Mosilor, nr. 306, sector 2, Bucuresti, cod postal 020902
  Telefon: 0730 616 111
  Site internet: carecenter.ro
 • (sponsorizat) Mihai Pintilie – Servicii de promovare online pentru magazine, site-uri si bloguri care vor sa treaca la urmatorul nivel de performanta. Optimizare pentru motoarele de cautare, promovare prin reclame platite Google AdWords si Facebook Ads, promovare prin social media.
  Telefon: 0728 199 939
  Servicii: Optimizare SEO, Promovare prin Google AdWords, Promovare Social Media
 • MHost – Oferim cele mai profesionale planuri de gazduire web ssd, gazduire web ssd vps, gazduire web dedicata, gazduire web ssd reseller. IP dedicat optional sau inclus in functie de pachetul ales. Trafic necontorizat. Configurare, transfer si consultanta gratuita. Suport profesional.
 • Xplore Romania – Oricare e domeniul tau de interes in Romania, iti oferim informatii actualizate, fiind parteneri atat in proiecte nationale cat si internationale. Promovam evenimente de larg interes, turismul (pensiuni), sportul, istoria, traditiile, cultura tarii noastre.
 • Momente magice – Atunci cand este organizata o petrecere de zi de nastere a unui copil, atunci cand acesta se afla inca la varsta in care crede in povesti, a folosi serviciile Momente Magice este o idee grozava de pus in aplicare pentru succesul evenimentului. Oferim mai multe personaje de basm, magicieni si animatori pentru petreceri copii care revolutioneaza obisnuitele sarbatori ale celor mici.
 • Scoala de soferi Max – Scopul nostru este sa instruim si sa formam viitori conducatori auto, bazandu-ne pe o bogata experienta si oferind cele mai bune instructiuni. Candidatii care aleg Scoala de soferi Max vor avea certitudinea ca vor deveni soferi stapani pe sine, vor adopta o maniera de condus preventiva si vor putea oferi siguranta pasagerilor.
 • Bursa de Marfa – Oamenii din spatele BursaDeMarfa.com, am creat aceasta platforma pentru a usura, intr-un oarecare mod, munca persoanelor care au nevoie de transportatori pentru diferite obiecte sau invers.
 • Expert Mind – Intr-o lume în care inovatia este solutia reusitei pe o piata concurentiala, Expert Mind îsi propune nu doar sa ofere servicii potrivite fiecarui antreprenor, ci sa se reinventeze mereu pentru a sustine dezvoltarea durabila a clientilor sai.
 • CV Perfect – CV Perfect este un serviciu unic prin faptul ca este 100% personalizat si adaptat nevoilor clientilor nostri care cauta o oportunitate de angajare in job-ul dorit. CV Perfect te asigura ca intri pe lista scurta a candidatilor invitati la interviu. CV Perfect te pregateste pentru interviu astfel incat sa iti maximizezi sansele de reusita. CV Perfect iti sta alaturi si te sfatuieste in legatura cu dezvoltarea carierei tale.
 • Contabuc – Contabuc este o firma de contabilitate din Bucuresti cu standarde ridicate, care ofera servicii de contabilitate exceptionale pentru companii din orice domeniu de activitate. Profesionalismul si calitatea serviciilor ne reprezinta. Tarife decente.
 • IRSound – Pentru un eveniment de nota 10 – Dj nunta, Dj botez, schela lumini, fum greu, gheata – pachete complete promotionale IRSound. Oferim sfatul nostru in materie de sonorizari cat si serviciile noastre de dj, pentru orice tip de eveniment.
 • Best Cleaning Experts – Firma de curatenie in Bucuresti – iti asiguram cele mai bune servicii de curatenie rezidentiala si de birouri in Bucuresti la preturi accesibile tuturor! Lasa curatenia pe mana profesionistilor si bucura-te de timpul castigat.
 • Nexus ERP – Nexus ERP te ajuta sa iti dezvolti o afacere profitabila, eficienta si bine organizata. Iti oferim un mediu informatic sigur si securizat, pentru a putea sa iti gestionezi afacerea asa cum iti doresti.
 • Intrarom – Vendor important al pietei de telecomunicatii din Romania si avand o vasta experienta in urmatoarele linii de business: solutii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, solutii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicatii personalizate si solutii pentru utilitati si banci, precum si productia de echipamante de telecomunicatii.