Securitate

 

  • Mira Technologies Group – Companie cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2008, specializata in furnizarea si integrarea de sisteme tehnologice in domeniul securitatii si telecomunicatiilor. Principalul obiect de activitate il reprezinta cercetarea si dezvoltarea de tehnologii pentru echipamente de securitate, siguranta si protectie antiterorista.
  • Atu Tech – Comercializam o gama variata de sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma la efractie, dispozitive de control acces si pontaj pentru vile si sedii de firma, automatizari porti culisante si bariere electromecanice, sisteme de videointerfonie si sonorizare, sisteme antifurt pentru magazine, destinate celor ce doresc sa isi protejeze afacerea si caminul.
  • AninoasaTim – Asiguram distributia de stingatoare de incendiu, truse medicale, masti de fum, hidranti, pichete incendiu, lazi de nisip, kituri de truse, triunghiuri si servicii de verificare autorizate pentru stingatoare, hidranti si alte instalatii, ignifugare.
  • BST Paza si Protectie – Serviciile grupului din care face parte firma noastra se concentrează in jurul unui element extrem de important al vietii noastre: “casa”. Prin urmare, ratiunea noastra se bazeaza pe furnizarea de servicii pentru protectia, curatenia si design-ul interior al casei în care traim sau muncim.
  • Inicinstal – Magazinul online cu cea mai bogata gama de sisteme de supraveghere, siguranta, precum si sisteme de incalzire si sanitare, comercializeaza si instaleaza echipamente de detectie incendiu de ultima generatie.