Servicii si bunuri industriale

 

 

 • Siemcrom – Siemcrom Grup SRL este o societate comerciala cu capital complet privat, fondata in anul 2008, integrator de sistem si distribuitor de echipamente electrice si de automatizare: grupuri electrogene, convertizoare de frecventa, motoare electrice, sisteme de actionare pentru masini cu comanda numerica, senzori de presiune, temperatura, debit, nivel, regulatoare de proces, sisteme de cantarire si dozare, automate programabile, grupuri de pompare, transformatoare.
 • Eurocom Invest – Dorim sa aducem stilul, confortul si calitatea pe piata profesionistilor din domeniul medical. Uniformele noastre sunt stilizate si personalizate. Avem o varietate de produse colorate, cambrate, feminine si cu imprimeuri care sunt fabricate la inalte standarde.
 • Feromet General – SC Feromet General SRL, a fost infiintata in anul 2011, avand ca o obiect principal de activitate comertul cu echipamente electrice, echipamente hidraulice, echipamente mecanice pentru instalatii de ridicat si alte instalatii industriale.
 • SBM – Comercializam sisteme de drenaj profesionale si unice in Romania. Avem o gama larga de rigole si sisteme de drenaj atat pentru casa si gradina cat si pentru aplicatii industiale. Separatoare si rigole importate din spatiul intracomunitar.
 • Mediatex – Firma noastra va pune la dispozitie o gama larga de prelate (prelate camioane, prelate transparente, prelate agricole, prelate piscina, prelate barci, prelate industriale, etc). Experienta acumulata in urma realizarii unui numar mare de lucrari, ne face sa va oferim cea mai buna solutie pentru dumneavoastra la preturi competitive.
 • Primatech – Primatech activeaza si inoveaza in domeniul detectiei de gaze de peste 15 ani, ca domeniu exclusiv de activitate. Succesul nostru se datoreaza dedicatiei personalului firmei de a dezvolta si fabrica detectoare de gaz care sunt in concordanta sau chiar depasesc cele mai stricte standarde din domeniu.
 • Ignifugare – Ignifugare.eu reprezinta mai multe servicii autorizate I.S.U, pentru prevenirea si combaterea incendiilor. Ne ocupam cu operatiuni de ignifugare a materialelor lemnoase si a textilelor, de termoprotectia la foc a metalelor si a diferitelor servicii conexe.
 • Ikosar – O gama variata de benzi transportoare cauciuc de unde poti opta pentru cele de care ai nevoie, dar si de alte articole tehnice din cauciuc care isi gasesc locul in diverse domenii. Pentru toate informatiile necesare, reprezentantii Ikosar iti stau la dispozitie si te vor ajuta pentru a face investitii pe masura nevoilor tale.
 • Ecocolet – separatoare grasimi – Firma noastra este specializata cu sisteme de epurare a apelor menajere uzate si nu numai. De aproape 7 ani societatea noastra a comercializat si a asigurat montaj pentru separatoare de grasimi si hidrocaburi, fie ca este vorba de utilitati private cat si industriale.
 • Covired – Covired pune la dispozitia constructorilor din Romania o gama completa de accesorii necesare unui santier modern: schele metalice, sisteme cofrare, containere, balastiere etc.
 • Intrarom – Vendor important al pietei de telecomunicatii din Romania si avand o vasta experienta in urmatoarele linii de business: solutii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, solutii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicatii personalizate si solutii pentru utilitati si banci, precum si productia de echipamante de telecomunicatii.
 • JaGO – Echipamente profesionale. Va oferim preturi de producator la scule de constructii marca Visoli in Timisoara: maiuri compactoare, placi vibratoare, vibratoare de beton, elicoptere, picamere.
 • Feqs Group – Feqs Group este o companie prestatoare de servicii si consultanta pentru securitate la incendiu, precum servicii de ignifugare, termoprotectie, detectie incendiu, stingere si limitare incendii, autorizare PSI, instructaje si evaluari PSI.
 • Facility Distrib – Important furnizor de solutii din zona echipamentelor si consumabilelor industriale pentru industria alimentara si alte domenii. Compania urmareste sa ofere sectorului de productie alimentara si altor industrii echipamente care sa-i ajute in cresterea performantei si reducerea concomitent a costurilor de intretinere.
 • Pacos Eco Colectare – Pacos Eco Colectare se ocupa de colectarea si valorificara deseurilor reciclabile, dar si de colectarea deseurilor periculoase. Firma dispune de flota auto echipata cu logistica necesara, de hale si platforme betonate si de un personal specializat cu ajutorul carora sa poata raspunde prompt oricarei solicitari din partea clientilor.
 • Igiena PHS – Va prezentam produse si echipamente de igiena si curatenie profesionale de la cele mai apreciate branduri, astfel ca baia poate fi echipata si dotata complet cu toate accesoriile necesare pentru confort si igiena, fie ca vorbim de unitati HoReCa, centre medicale, spatii comerciale, sedii de birouri sau de locuinta proprie.
 • Rav Tools – Comercializam produse profesionale pentru constructii si curatenie: masini de taiat marmura, abrazive, masini de slefuit marmura si granit, solutii impermeabilizare, siscuri diamantate, pietre abrazive, aspiratoare profesionale.
 • Eurosec – Furnizam sisteme de securitate profesionale, colaboram cu cei mai buni producatori la nivel mondial. Suport tehnic gratuit.
 • Cora Trade Center – Compania noastra ofera spre comercializare utilaje performante pentru ambalarea marfurilor pe paleti, ambalarea grupata, legare, formare si sigilare cutii si consumabile.
 • Hexol – Produsele Hexol Lube sunt fabricate in contextul satisfacerii nevoilor tot mai complexe ale tehnologiilor actuale. Permanentul nostru program de dezvoltare si diversificare a produselor este dublat de programe de experimentare, testare si verificare in vederea asigurarii calitatii produselor capabile sa satisfaca cele mai severe cerinte de exploatare.
 • Analko Aluminiu Industry – Firma noastra executa o gama foarte variata de repere in functie de proiectele clientilor. Gama de prelucrari (debitari ,perforatii, indoiri) este foarte vasta avand aplicabilitate in toate domeniile.
 • Urban Market – Importam si comercializam produse destinate amenajarilor urbane incă din anul 2008. Misiunea noastra este infrumusetarea imaginii oraselor prin produse de calitate, crearea si reinventarea spatiilor de joaca pentru copii.
 • Multitech – Lucram cu cei mai importanti producatori la nivel mondial din domeniile de marcare si codificare pentru a va oferi echipamente, consumabile si solutii specifice industriei dumneavoastra. Scopul nostru este sa dezvoltam parteneriate cu clienti din industria bunurilor de consum, farmaceuticelor si produselor industriale pentru a le imbunatati productivitatea, de a proteja si dezvolta brandurile lor si a le sprijini in fata tendintelor si reglementarilor din industrie.
 • Laser Triodental – Suntem o societate activa pe piata distribuitorilor de consumabile si produse pentru domeniul stomatologiei. Identificam nevoile reale ale cabinetelor si le acoperim cu promptitudine, cu transparenta si profesionalism.
 • Ropeco – Societate mixta romano-elvetiana, infiintata in anul 1993, cu o experienta de peste 21 de ani pe piata de specialitate, oferind solutii si echipamente care inglobeaza inalta tehnologie testata cu succes la nivel mondial.
 • SmartFol – Toata gama de folie la cele mai mici preturi din Romania, direct de la producator: folie auto omologata RAR, folie auto solara, folie auto profesionala, folie antiefractie, folie heliomata, folie design, folie arhitecturala.