Servicii financiare

 

 

 • (sponsorizat) Transfer de bani din strainatate in Romania prin Transfer Rapid – Transfer Rapid ofera o modalitate rapida, sigura si usor de utilizat, construita pe o solutie tehnica stabila, ce permite romanilor in strainatate sa trimita bani familiilor si prietenilor de acasa. Serviciul de transfer de bani este disponibil din peste 200.000 de puncte de transfer in strainatate sau online de oriunde. Banii pot fi trimisi la orice agentie CEC Bank sau in cont la orice banca din Romania. O companie ce dezvolta servicii convenabile, fiabile si de incredere dedicate romanilor din strainatate -o companie romaneasca pentru romani. Transfer de bani, Recuperare de taxe, Asigurari, informatii despre afaceri si comunitatile romanesti din strainatate – toate acestea pot fi gasite la www.transferrapid.com.
 • (sponsorizat) Euro Map Consult – Servicii contabilitate la cel mai inalt grad de profesionalism si pragmatism. Ne bazam pe o singura modalitate de a tine contabilitatea, respectiv pe baza contabilitatii de angajamente. Prezentam informatiile financiare, utilizand metoda piramidei rasturnate (de la imaginea de ansamblu, catre detalii). Valoarea noastra deriva dintr-o contabilitate tinuta cu acuratete, coordonata cu o planificare strategica corecta si consultanta in cash management, ce conduc la rezultate pozitive.
  Adresa: Str. Elev Stefan Stefanescu, nr. 70, sector 2, Bucuresti
  Telefon: 0721 311 226, 021 275 4525
  Site internet: www.contabil-emc.ro
 • Contabuc – Contabuc este o firma de contabilitate din Bucuresti cu standarde ridicate, care ofera servicii de contabilitate exceptionale pentru companii din orice domeniu de activitate. Profesionalismul si calitatea serviciilor ne reprezinta. Tarife decente.
 • OneCoin – Castiga bani pe net cu Onecoin, moneda viitorului! Din afaceri online, valabil pentru oricine. Munca la domiciliu si bani online, explicat pas cu pas, incepeti acum!
 • Expert Mind – Intr-o lume în care inovatia este solutia reusitei pe o piata concurentiala, Expert Mind îsi propune nu doar sa ofere servicii potrivite fiecarui antreprenor, ci sa se reinventeze mereu pentru a sustine dezvoltarea durabila a clientilor sai.
 • TPSoft – TPSoft este in mediul online singura baza de date de indicatori economico financiari ai firmelor din Romania. Foloseste TPSoft pentru a-ti face propriile studii de comparabilitate!
 • Credit Master Romania – Sunteti in cautarea unui ajutor specializat, a unui broker de credite, ce are toate informatiile necesare pentru contractarea unui credit? Credit Master va punem la dispozitie un broker de credite, ce va poate oferi toate raspunsurile necesare.
 • Sales Point Agency – Companie care isi propune sa faciliteze accesul pe piata de capital prin implementarea unor tehnologii avansate, dar si prin clarificarea informatiilor disponibile, astfel incat trading-ul on-line sa devina o activitate comuna pentru traderii din Romania.
 • Biroul Contabil – Oferim servicii contabile complete si intocmirea situatiilor financiare pentru toate tipurile de societati comerciale. O evidenta corecta si completa a tuturor documentelor contabile asigura o imagine fidela a afacerii si permite luarea celor mai bune decizii de management. Servicii de contabilitate adaptate afacerii tale.
 • RSM Romania – Furnizam clientilor nostri o gama completa de servicii profesionale, de la inființare de entitati de business si pana la restructurari si operatiuni de fuziune si/sau achizitionare de companii comerciale.
 • Bid Bond – Bid bond este o echipa specializata in solutii financiare pentru participantii la licitatiile publice. Va punem la dispozitie economisti, juristi si analisti, astfel incat solutiile pe care vi le prezentam sa fie optime pentru afacerea dvs.
 • KRUK Romania – Firma noastra este specializata in gestionarea completa a creantelor. Prin furnizarea unui management complet al creantelor rezultate din credite de consum, oferim partenerilor nostri de afaceri asistenta in activitatea de recuperari creante.

 
 


 

Author: CDMR

Share This On