Senior Software

Categorie: Software
 
Prezentare: Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2003 si specializata in dezvoltarea si implementarea de sisteme informatice pentru managementul afacerilor: ERP, CRM, Business Intelligence, SFA, SCM. Cresterea constanta din fiecare an s-a datorat profesionalismului echipei Senior si calitatii solutiilor oferite. Inteligenta, dezvoltarea personala si inovatia tehnologica caracterizeaza un mediu de lucru dinamic, cu oportunitati de dezvoltare profesionala.

Viziunea Senior Software este de a oferi cele mai inovatoare sisteme informatice, care sa constituie o platforma sigura de sustinere a deciziilor cheie in afaceri: analiza, decizie, control si optimizare. Obiectivul Senior Software este de a transpune inovatia tehnologica in beneficii directe pentru clientul final.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2008 Server, XML Web Services si .NET Framework. In portofoliul de competente tehnice Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (Windows Communication Framework, Windows Workflow Fundation, SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services, implementand solutiile in Microsoft Visual Studio 2012 si Microsoft SQL 2012), cat si consultanta de afaceri in vederea implementarii de solutii ERP.
 
Adresa: Bdul. Tudor Vladimirescu, nr. 45, sector 5, Bucuresti
Telefon: 021 310 7481
Site internet: www.seniorerp.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On