Scoala 12 Coach lanseaza Master Mentoring

BUCURESTI, 5 septembrie 2016

Școala de coaching 12Coach lansează în luna septembrie prima serie a programului MasterMentoring, acreditat de prestigioasa instanță profesională International Coaching Federation (ICF). Programul este susținut de Lilia Dicu, care deține titlul Master Certified Coach, cel mai inalt nivel de certificare internațională și este unul dintre facilitatorii echipei 12Coach.

Programul Master Mentoring derulat de 12Coach în perioada septembrie 2016 – februarie 2017 este structurat în 6 sesiuni a câte 3 ore.

Acest program se adresează

· Managerilor sau persoanelor care au urmat cursuri de coaching sub forma programelor de dezvoltare a abilităților de leadership și vor să atingă un nivel superior de dezvoltare, precum și posibilitatea de a urma o carieră în coaching.

· Coachilor care doresc sa obțină 18 ore de formare CCE în vederea reacreditării la același nivel sau la un nivel superior ICF

· Coachilor care țintesc nivelul următor de dezvoltare a abilităților conform competențelor ICF, în vederea obținerii unei acreditări ICF – ACC, PCC sau MCC.

Cei interesați se pot înscrie în seria I a programului Master Mentoring până la data de 16 sept. Sunt bineveniți să se înscrie atât absolvenții 12 Coach cât și coachii care au urmat anterior alte școli sau cursuri de formare de bază în coaching.


 

Author: CDMR

Share This On