Sauna Brasov

Categorie: Saune
 
Prezentare: Sauna Brasov, partener oficial Domo Wellness, primul producator de saune din Romania, va ofera cea mai variata gama de saune la comanda ptr spatii atipice, saune standardizate de lux sau economice, infrasaune, sauna de exterior, accesorii ptr saune, etc. Producem saune din anul 1994 sub licenta austriaca Domo by Sentiotec, atat pentru intern cat si pentru export, si suntem singurii producatori de saune autohtoni autorizati cu certificare de calitate ISO 9001 si agreere DEKRA Germania.

Gama: saune tip finlandez (uscate), saune semiumede (BIO soft), saune mixte (dotate atat cu soba electrica cat si cu panouri radiante infra IR), infrasaune, case si casute din lemn. Saunele sunt executate din materiale de calitate superioara import Germania si Austria: molid scandinav, cedru rosu, hemlock canadian, tei extra, sobe Austria si aparatura de control gama Sentiotec.

Executam saune si pentru comenzi speciale, in afara modelelor din catalog si asiguram garantie 2 ani, atat pentru partea din lemn cat si pentru partea electrica.
 
Adresa: Str. Tampei, nr. 10, Brasov, jud. Brasov
Telefon: 0744 507 113
Site internet: www.sauna-brasov.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On