Ads: ► Endodontie ► Detartraj ► Seo service

Produse pentru mentinerea / imbunatatirea sanatatii

 

  • Herbagetica – Formulele unice Herbagetica reprezintă remedii pentru afecțiuni hepatice, cardio, reno-urinare, neuro, ale sistemului imunitar, detoxifieri, articulare, metabolice, etc. Produsele Herbagetica sunt 100% naturale. Acestea nu conțin vitamine sau minerale de sinteză, lactoze, metale grele sau conservanți sintetici. Produsele Herbagetica se adresează atât adulților cât și copiilor.
  • Kangen Water Romania – Din cauza nenumaratilor factori externi sau interni, organismul este uneori incapabil sa mentina echilibrul aciditatii si atunci apare acidoza. Prin consumul regulat al apei Kangen, se asigura atat hidratarea organismului cat si mentinerea echilibrului acid/baza.
  • Secretele Apei – Compania noastra doreste sa implementeze si sa promoveze pe piata romaneasca diverse sisteme, aparate si tehnologii de purificare a apei cu o puternica amprenta ecologica. Astfel, firma importa si distribuie in Romania, prin distribuitorii sai si prin vanzare directa o gama bogata de statii de dedurizare, deferizare, demanganizare, desalinizare, purificatoare si dispensere de apa prin osmoza inversa, nanofiltrare, sterilizare cu UV, o gama larga de filtre si subansamble pentru instalatii, aparate de masura si control.
  • Masatto – Importator si distribuitor de fotolii cu masaj profesionale, Masatto ofera solutii de nivel personal, dar si profesional. Pot fi regasite in cadrul ofertei complete de pe masatto.ro game variate de fotolii cu masaj, fie pentru acasa, fie pentru birou.
  • Magazin Evantai – Magazin online cu produse naturiste, cosmetice si produse de slabire si detoxifiere, produse cu turmalina, centuri si genunchiere, cosmetice antirid si anti-aging, fiole si ser antirid, suplimente nutritive, produse bio.
  • Apiland – Venim in intampinarea clientilor nostri cu o gama variata de produse apicole in forma lor pura, cruda, neprelucrata, asa cum ne sunt ele oferite de natura pornind de la ideea că orice astfel de produs are o eficienta terapeutica maxima.
  • V for Verde – Vforverde.ro este cel mai complex magazin online pune la dispozitia clientilor o varietate de produse bio de calitate, la preturi concurentiale, o selectie de produse de la producatori romani.
  • Complex Apicol Veceslav Harnaj – Una dintre companiile cu cea mai bogata traditie in produse apicole, avand o istorie de 50 de ani. Beneficiile produselor apicole sunt daruite intregii lumi prin game precum: Apidermin, Floramin, Floral, Apidermaliv, Mierea Apis Felix, Otetul Apifruct sau suplimente alimentare ca Apivitas Forte.
  • ArtaCeaiului.ro – Magazin online ce comercializeaza cea mai variata gama de ceai infuzie: verde, negru, alb, Oolong, Rooibos, ceai de fructe si ceai de plante. Aici gasiti si o gama impresionanta de cafea de cea mai buna calitate: cafea de origine, cafea cu arome si cafea espresso profesionala.
  • Bio Energy Water – Comercializam produse si servicii pentru tratarea si filtrarea apei. Dorinta noastra permanenta este de a imbunatati atat calitatea apei, a confortului, cat si a vietii oamenilor, iar acest lucru il facem prin furnizarea de produse si servicii de cea mai buna calitate.