Sanatate

 

 

 • (sponsorizat) Dental Excellence – La clinica Dental Excellence iti oferim cea mai buna solutie de tratament pentru a-ti pastra sanatatea dintilor. Medicii nostri au specializari care le permit sa efectueze tratamente fara durere si dupa cele mai noi metode folosite in stomatologie. Calitatea si durabilitatea tratamentelor este confirmata prin certificatul de garantie pe care il oferim. Serviciile noastre sunt accesibile tuturor pacientilor, putand fi platite in pana la 12 rate fara dobanda. Daca devii pacientul nostru vei primi inca de la primul tratament un card de fidelitate cu o reducere intre 6 si 21% la toate tratamentele efectuate. Contacteaza-ne acum pentru prima consultatie gratuita!  
  Adresa: Str. Calea Crangasi, nr. 36, bl. 13, sc. B, parter, sector 6, Bucuresti
  Telefon: 0727 773 550
  Servicii: Aparat dentarImplant dentarDetartraj
 • Dermisana – Dermisana este un centru dermatologic privat, ultramodern, situat central in Alba Iulia, creat sa vina in intampinarea nevoilor si problemelor dumneavoastra. Clinica dermatologica Dermisana dispune de medici specialisti formati in Centrul Universitar Cluj-Napoca, cu pregatire in domeniile: dermatologie, chirurgie dermatologica, dermatocosmetologie, terapie laser si antiageing.
 • Kangen Water Romania – Din cauza nenumaratilor factori externi sau interni, organismul este uneori incapabil sa mentina echilibrul aciditatii si atunci apare acidoza. Prin consumul regulat al apei Kangen, se asigura atat hidratarea organismului cat si mentinerea echilibrului acid/baza.
 • Herbagetica – Formulele unice Herbagetica reprezintă remedii pentru afecțiuni hepatice, cardio, reno-urinare, neuro, ale sistemului imunitar, detoxifieri, articulare, metabolice, etc. Produsele Herbagetica sunt 100% naturale. Acestea nu conțin vitamine sau minerale de sinteză, lactoze, metale grele sau conservanți sintetici. Produsele Herbagetica se adresează atât adulților cât și copiilor.
 • Ama Optimex – Clinica de oftalmologie Ama Optimex este un lider in oftalmologia privata din Romania si una dintre primele clinici private de oftalmologie din tara. In fiecare an tratam peste 20.000 de pacienti si efectuam peste 3.000 de interventii chirurgicale. Prin profesionalism, dedicare si tehnologie avansata, echipa de specialisti ai clinicii raspunde cu succes cerintelor pacientilor, punand accent pe siguranta, sanatatea si confortul acestora.
 • Glamour Dental Clinic – Vom avea grija sa beneficiezi de o ingrijire dentara personalizata si servicii stomatologice de calitate. Vom stabili cu atentie tratamentul stomatologic restaurativ si cosmetic pentru a dobandi o sanatate dentara optima. In cazul in care vei avea o urgenta dentara, vom depune toate eforturile necesare pentru a-ti acorda ingrijire cat mai curand posibil.
 • Complex Apicol Veceslav Harnaj – Una dintre companiile cu cea mai bogata traditie in produse apicole, avand o istorie de 50 de ani. Beneficiile produselor apicole sunt daruite intregii lumi prin game precum: Apidermin, Floramin, Floral, Apidermaliv, Mierea Apis Felix, Otetul Apifruct sau suplimente alimentare ca Apivitas Forte.
 • Colegiul Pacientilor – Suntem o asociatie de pacienti, organizatie nonguvernamentala (ONG) cu reprezentativitate nationala nascuta din dorinta de a pune interesele oamenilor pe primul loc atunci cand vine vorba de sanatatea umana.
 • Secretele Apei – Compania noastra doreste sa implementeze si sa promoveze pe piata romaneasca diverse sisteme, aparate si tehnologii de purificare a apei cu o puternica amprenta ecologica. Astfel, firma importa si distribuie in Romania, prin distribuitorii sai si prin vanzare directa o gama bogata de statii de dedurizare, deferizare, demanganizare, desalinizare, purificatoare si dispensere de apa prin osmoza inversa, nanofiltrare, sterilizare cu UV, o gama larga de filtre si subansamble pentru instalatii, aparate de masura si control.
 • Dieta Rina – Daca iti doresti sa scapi de kilogramele in plus, probabil ca stii deja ca unul dintre cele mai importante aspecte ale unei diete este cel care vizeaza sanatatea. Este important sa stii ca rezultatele miraculoase nu vor atrage dupa ele reactii adverse ale organismului si, cel mai important, nu te vor pune in situatia de a te confrunta cu efectul yo-yo. Din fericire, exista metode prin care poti scapa de kilogramele in plus fara prea multe eforturi, in foarte scurt timp.
 • Apiland – Venim in intampinarea clientilor nostri cu o gama variata de produse apicole in forma lor pura, cruda, neprelucrata, asa cum ne sunt ele oferite de natura pornind de la ideea că orice astfel de produs are o eficienta terapeutica maxima.
 • Apt Medica – Oferim servicii de asistenta medicala integrata la inalte standarde de calitate profesionala ca rezultat al experientei dobandite. Echipa de specialisti pleaca de la premisa ca medicina trebuie sa fie orientata dinspre profesionist inspre pacient!
 • ConsultaClick – Un portal care vine in intampinarea nevoii persoanelor de a gasi rapid cele mai bune clinici si cei mai buni medici, de a afla informatii noi in legatura cu serviciile medicale de calitate si de a-si face programari la toate specialitatile dintr-un singur cont.