Salon Masaj Domenii

Categorie: Masaj terapeutic
 
Prezentare: Deschis in anul 2009, pragul salonului nostru a fost trecut de oameni cu probleme de sanatate, precum hernie de disc, pentru care singura solutie era la acel moment operatia. Odata ce au inceput sa faca masaje speciale pentru problemele lor, pacientii cu cifoze, lordoze, hernii sau spondiloze au avut rezultate foarte multe si au renuntat la interventiile chirurgicale.

La toate acestea se adauga rezultatele noastre exceptionale la probleme precum celulita si programele de masaj cu efect de lifting sau redobandirea elasticitatii pieleii si imbunatatiri ale circulatiei sangelui.

Salonul este format din trei camere individuale unde va asteapta cei trei asistenti balneo-fizio-kinetoterapeuti cu specializare in masaj. Toti specialistii din cadrul salonului au absolvit studii speciale, in cadrul facultatii Carol Davila, acumuland experienta in unitati spitalicesti din Bucuresti precum Spitalul Filantropia, Institutul National de Recuperare Medicala sau Institutul de Acupunctura Panduei. Mai mult decat atat, toate echipa participa an de an la congresele organizate de Asociatia Balneo-Fizio-Kinetoterapeutilor, pentru a fi la curent cu noutatile din domeniu si pentru a asigura clientilor care trec pragul salonului cele mai bune rezultate.
 
Adresa: Bulevardul Ion Mihalache, nr. 140, bloc A, scara B,
ap. 25, sector 1, Bucuresti
Telefon: 0765 940 839
Site internet: www.masajdomenii.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On