Salon Emma

Categorie: Rochi de mireasa
 
Prezentare: O experienta de peste 15 ani in domeniu, preocuparea permanenta de a introduce produse noi si de calitate garantata, personalul calificat si amabil, au facut ca Salon Emma sa devina, probabil, cel mai important Ceremony Boutique din Cluj Napoca. In prezent gazduim sute de modele de rochii de mireasa ale Pronovias Fashion Group – din colectiile St Patrick, La Sposa, Avenue Diagonal si White One. Alaturi de acestea gazduim si colectiile de rochii de mireasa Mirandi, producator autohton recunoscut pentru calitatea produselor.

De asemenea la Salon Emma sunt disponibile si colectiile de rochii de ocazie LaSposa – It’s My Party si Mirandi. O gama variata de accesorii, cele mai multe apartinand colectiei ”lesACCESOIRES”, parte a grupului Pronovias, care sa completeze rochia de mireasa.

Branduri celebre, calitate garantata , calitatea serviciilor, sisteme de plata inteligente – atuurile noastre – avantajele dumneavoastra. Am incercat mereu sa va oferim produse de cea mai buna calitate, sa eliminam falsurile si banalul si asta deoarece toate cuplurile de miri sunt unice, iar mireasa este regina, cel putin pentru o zi.
 
Adresa: Pta. Muzeului, nr. 6, Cluj Napoca, jud. Cluj
Telefon: 0264 450 503
Site internet: www.salonemma.ro
 


 

Author: CDMR

Share This On