Roxanne’s

Categorie: Bijuterii
 
Prezentare: “Calitatea nu este niciodata un accident, ea este intotdeauna rezultatul intentiilor marete, efortului sincer, orientarii inteligente si executiei abile; ea este alegerea inteleapta dintre mai multe alternative” – Willa A. Foster.

Acesta este principiul care a stat la baza alegerii bijuteriilor pe care le oferim in magazinele Roxanne’s, aduse din lumea intreaga, acolo unde se folosesc materialele de cea mai buna calitate, certificate de institutiile acreditate din fiecare tara in parte, acolo unde grija pentru fiecare obiect unic obtinut este primordiala, iar intregul proces, de la design la produsul final, este ridicat la rang de arta.

Fiecare brand de aici vine din cate un colt de lume si cuprinde colectii unice, irepetabile si originale.

Fie ca te va atrage o bijuterie handmade pentru doamne sau domnisoare, o decoratiune incarcata cu emotii, nascute din imaginatia unor artizani cu traditie indelungata ori un album de muzica ce va vorbi in locul tau, aici vei simti gustul pentru rafinat, unic, frumos si vei gasi acele produse prin care sa iti poti transmite sentimentele sau care te vor ajuta sa iti pui in valoare frumusetea naturala.
 
Adresa: Showroom Bucuresti: Complex comercial Jolie Ville, Pipera
Telefon: 0749 228 855
Adresa: Showroom Brasov: Complex comercial Coresi Shopping Resort, Brasov
Telefon: 0723 649 650
Site internet: roxannes.ro

Produse: bijuterii Swarovski, bijuterii placate cu aur, cadouri inedite


 

Author: CDMR

Share This On